Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Агенти впливу"

Футбольні спекуляції

20 квітня 2015, 17:43
Дата ефіру/події: Неділя, 19 квітня 12:40

Хочеш на футбол? - Відкладай зарплату. Цього тижня матч Ліги Європи "Динамо - Фіорентина" викликав справжній квитковий ажіотаж. Насамперед у спекулянтів. Здавалось би, що може об'єднати людей під час війни краще за футбол? На сімдесятитисячний стадіон квитки розлетілись, як гарячі пиріжки. У футбольних шахраїв на руках і далі сотні квитків, які ви можете купити лише за величезні гроші. Ось, наприклад, перепустки на матч того тижня - "Динамо - Фіорентина", - їхня ціна 100 грн. Та наш журналіст придбав їх удвічі дорожче. Правоохоронці футбольних спекулянтів знають в обличчя. Але боротися із ними і не думають. Назар Міліневич відправився на футбол і протер очі засліпленій міліції.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
День добрый. Я сейчас нахожусь в Исправительном Центре - 103 с. Богомазы. Здесь всё печально(((. Нету ни каких условий, после работы нужно самостоятельно греть себе воду, заганяют в минуса, одним словом, провокация. Прошу Вас нам помочь.
Сергей 22.04.2015, 10:32 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.