Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дядько на пару з кумом зґвалтував свою неповнолітню племінницю

19 листопада 2009, 12:26
Дата ефіру/події: Четвер, 19 листопада 12:26

Таке неподобство відбулося на Миколаївщині. Дівчина про наругу пам’ятає, але дуже туманно. Адже молодики її ще й напоїли.

П’ятнадцятирічна Наталя саме поверталася від подруги, коли біля неї зупинилася знайома автівка. За кермом сидів її дядько, а поряд його кум. Хлопці запропонували поїхати в гості до тітки, додому пообіцяли відвезти машиною. Дівчина компанії зраділа.

Наталя, постраждала:

- Мы поехали в гости, приехали, посидели, покушали. Ну, и они говорят: все, мы будем ехать домой. Подъезжали домой - и дядя мне говорит, пошли там посидим еще, может, мороженое поешь, а мы с кумом выпьем. Ну, хорошо, проблем у нас никогда не было… пошли, они начали пить, не помню уже что, и мне говорят: может, выпьешь вина.

Наталя погодилася. Пригадує, що зробила лише кілька ковтків, як їй стало зле: у голові запаморочилося, тіло ослабло. Пам’ятає, як чоловіки посадили її в автівку. Та відвезли не додому, а в ліс.

Олександр Красиловський, керівник Первомайського МВ міліції:

- Она, фактически, не контролировала свои действия, но помнила происходящее, поэтому пояснила, что товарищ, который был с ее родственником в машине, его друг ее держал, а дядя раздел, после этого изнасиловал.

Затриманий:

- Сняли штаны ей, трусы и начали насиловать. Она ничего не говорила, не сопротивлялась.

Дівчина не пригадує деталей зґвалтування. Оговталася вже аж під ранок, на якійсь зупинці.

Наталя, постраждала:

- Дальше я не помню. Проснулась уже, открываю глаза - дорога, машины, люди ходят, я ничего не могла понять. У меня все болело. У меня очень болела голова, болело тело, у меня на руках такие синяки были, потому что болели руки. Ну, все болело.

Дівчина ледве дійшла додому. Там все розповіла матері. Жінка одразу ж звернулася до міліції. Молодиків почали розшукувати того ж дня, та обидва накивали п’ятами з міста. Однак, довго переховуватися не вдалося, їх затримали. Правоохоронці кажуть: за наругу над неповнолітньою їм років з десять сидіти у в'язниці. Імовірно, у чоловіків буде час зрозуміти, яка вона - любов без взаємності.

Марина Борисполець, Владислав Гнатенко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Слыш ты жыртрест не пизди. У вас там не лучше, не раз слишал и читал за такую херню то отец изнасиловал дочь, то сын мать. Так что не гуди, такое визде
Макс 25.07.2018, 17:40 ответить
заказать продвижение сайта по трафику логин в скайпе SEO PRO1
Dwightslaby 25.03.2018, 14:13 ответить
Я понял что сночала что это всякая ерунда
БОРИС 05.01.2018, 08:03 ответить
среди хохлов одни уроды

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.