Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму хлопець згвалтував 8-річну дівчинку, щоб позбутися боргу

26 липня 2010, 12:01
Дата ефіру/події: Понеділок, 26 липня 12:01

Пробачу борг, якщо зґвалтуєш дитину. Таке от спало на думку 16-річному збоченцю в Криму. Інший, в якого теж не все в порядку з головою, погодився. Життя 8-річної дівчинки покидьки оцінили у 50 гривень.

Анатолій Місюра, перший заступник керівника ГУМВС України в Криму:

- Поспорил с друзьями и проиграл спор, и был должен за это определенную сумму денег.

Узяти цю невелику суму 16-річному учневі Гвардійської школи-інтернату було ніде. А однокласники насідали. І одного дня, прогулюючись на околиці села в Симферопольському районі, хлопці висунули умову: виконаєш наше бажання - пробачимо борг.

Анатолій Місюра, перший заступник керівника ГУМВС України в Криму:

- Чтобы он произвел развратные действия в отношении проходящих мимо малолетних детей.

Поруч проходили дві малолітні дівчинки. Спочатку вони злякалися, угледівши трьох хлопців. І одна з них втекла. Інша заспокоїлася: упізнала хлопця, що підійшов - це був дядько однієї з її подруг. Той узяв довірливу дитину за руку і повів стежкою в хащі. Дівчинка відчула недобре тільки тоді, як знайомий розстелив спортивну куртку на землі й став знімати з неї одяг.

Затриманий:

- Начал раздевать.

- Она плакала?

- Да.

- Удары наносили?

- Да, рукой левой в живот.

- От полученного удара она падала?

- Да!

Не звертаючи уваги на сльози та благання 8-річної дитини, він зґвалтував її. Увесь цей час за жахливим дійством спостерігали двоє товаришів.

Затриманий:

- Потом, когда я все сделал, пацаны крикнули, что кто-то идет. Там шли две женщины. Я быстренько оделся и убежал домой.

Попри те, що приятель виконав їхнє бажання, негідники вирішили, що на 50 гривень його "подвиг" не тягне.

Затриманий:

- Когда я пришел домой после этого преступления, С. позвонил моей сестре и сказал, чтобы я отдал меньшую сумму денег - гривен 20. То, что я сделал, он меня простил за это, чтобы я дал еще ему хотя бы гривен 20.

Правоохоронці затримали кривдника вже наступного дня. Парубок не відпирався й усе спокійно розповів. Судово-психіатрична експертиза підтвердила його осудність. Тож за ґратами він проведе від 10-ти до 15-ти років. Але в тюрмі йому доведеться несолодко: там не люблять ґвалтівників. А на дівчинку чекає тривала реабілітація психічного й фізичного здоров'я.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.