Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині 22-річний хлопець зарізав кохану за натяк на одруження

11 листопада 2011, 14:59
Дата ефіру/події: П’ятниця, 11 листопада 14:59

Вбивство за натяк на обручку. На Донеччині 22-річний молодик кількома ударами ножа відбив коханій бажання вийти заміж. Дівчина просто нагадала парубкові, що хоче з ним побратися.

Затриманий:

- Где вы наносили удары?

- Где-то вот, в области груди, я не в курсе.

22-річний хлопець завдав кілька ударів ножем у шию та груди дівчини. Цілив у серце й сонну артерію. Так молодик відреагував на черговий конфлікт зі своєю коханою.

Затриманий:

- Я присел на корточки перед ноутбуком, чтобы выбрать музыку. В тот момент Ирина стала на колени на кровати, и у нас случился конфликт: я ей не уделяю достаточно действия, она хотела бы от меня большего.

Більшого - це весілля, або хоча б незареєстрованого шлюбу, каже затриманий. За це й поплатилася життям. Після жорстокої розправи парубок прихопив із собою цінні речі, і спокійно подався додому. Гадав, що правоохоронці його не викриють. Проте помилився.

Ігор Грачов, співробітник Макіївського МУ міліції:

- Задержанный забрал два мобильных телефона потерпевшей, а также ноутбук и фотоаппарат. В эту же ночь был установлен преступник, при нем находились вещдоки. Далее он дал признательные показания, и теперь он находится в ИВС.

А все починалося для Ірини щасливо: хлопець з обласного центру, її сестра не проти їхніх стосунків, та ще й інколи дозволяла ночувати закоханим у себе вдома.

Ігор Грачов, співробітник Макіївського МУ міліції:

- Девушка сама иногородняя, проживала в общежитии, а так как он сам - житель города Донецка, то там они и познакомились. Сама сестра, родственница, она проживает в городе Макеевка, и она периодически приезжала в гости.

Дівчину вже поховали, а її ката посадовлять до в'язниці. За умисне вбивство йому сидіти за ґратами від 7 до 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.