Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП у регіонах

6 грудня 2012, 22:18
Дата ефіру/події: Четвер, 6 грудня 22:18

Погодні умови та необачність учасників дорожнього руху - ці фактори спричинили кілька аварій у Криму, на Рівненщині та в Дніпропетровську. Гинули водії та пасажири автівок, а ще й під колеса потрапив пенсіонер.

Пенсіонер загинув під колесами машини у Дніпропетровську. Чоловік, особи якого й досі не з'ясували, ввечері намагався перетнути Набережну Заводську. Та йому це не вдалося. 63-річний водій Хюндая твердить: рухався зі швидкістю не більше вісімдесяти кілометрів за годину, правил не порушував, а людину на дорозі побачив останньої миті. Каже: йшла вона не переходом.

Віталій, водій Хюндая:

- Где произошёл наезд, на пешеходном переходе?

- За пешеходным переходом. Я его увидел буквально когда произошёл удар.

- То есть в момент удара, да?

- В момент удара.

- До наезда Вы экстренное торможение не применяли?

- Не применял. Только в момент наезда я сделал торможение.

А ось правоохоронці словам кермувальника віри не ймуть. Кажуть: вказані швидкість і місце наїзду ще треба перевірити.

***
Двоє людей загинули на Рівненщині внаслідок зіткнення пасажирського автобуса та двох автівок. Трагедія сталася в Сарненському районі. Маршрутка Еталон рухалася сполученням Рівне-Кузнецовськ, у салоні було 15-ро пасажирів. Назустріч їхав Мерседес, кермував яким громадянин Таджикистану. 33-річний водій почав обгін, не переконавшись, чи безпечний маневр. І - врізався в автобуса, далі - у Волгу. В ДТП загинули кермувальники Еталона й Мерседеса. З понівеченого транспорту тіла витягали рятувальники.

Світлана Марко, старший інспектор відділу ДАІ в Рівненській області:

- Як наслідок цієї ДТП, водій Мерседеса отримав тілсені ушкодження різного ступеню важкості і під час надання медичної допомоги він помер. Травми також отримав водій автобуса, від яких він помер на місці пригоди. Наразі всі обставини з'ясовуються.

***
Загинули в жахливій аварії двоє людей і у Криму. В середмісті Євпаторії на перехресті не поділили дороги ВАЗівка й Хонда. Сила удару була такою, що Жигулі викинуло на тротуар, де вони врізалися у стовпа. Капота машини зім'яло, мов папірця. Понівечені тіла з салону витягали рятувальники. Водій японця відбувся забиттями коліна.

Роман Карп'юк, старший інспектор відділу ДАІ м. Євпаторії:

- Водитель а/м ВАЗ 2107 на регулируемом пересечении, поворачивая налево, не уступил дорогу транспортному средству Хонда, которая двигалась во встречном направлении прямо. В результате столкновения водитель и пассажир а/м ВАЗ получили ранения, несовместимые с жизнью.

А в ДАІ вкотре закликають кермувальників бути обачними. Нинішні погодні умови тим паче до цього спонукають. Тож бережіть своє й чуже життя - дотримуйтеся правил.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.