Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Прикарпатті сталося вбивство через нетрадиційне кохання

26 квітня 2013, 00:02
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 квітня 00:02

На Прикарпатті молодик позбавив життя самотнього 59-річного земляка. У селі подейкують, той був нетрадиційної сексуальної орієнтації. Бо часто водив до свого помешкання чоловіків.

Убивство скоєно в одній із квартир цього будинку. Сюди 59-річний господар інколи навідувався, хоча мешкав в іншому місці.

Марія, мати загиблого:

- Доглядав хату. Йшов. Там ночував. Бо от там вікна сусідам побили.

Того вечора чоловік прийшов до квартири з невідомим молодиком. Спершу вони випивали, під час чаркування посварилися. Гість схопив ножа й накинувся на хазяїна. Від травм той помер.

Роман Чекмарьов, в.о. керівника Надвірнянського РВ міліції:

- Смерть наступила шляхом нанесення колото-ріжучих ран, і смерть наступила від пошкодження зовнішньої артерії з правої сторони шиї.

Тіло господаря 20-річний нападник виніс надвір. Там хлопця й затримали. Із ножем у кишені та в закривавленому одязі.

Затриманий:

- Були сліди крові. Але я не знаю, як воно получилося. Багато було? Та трохи було. На штанах, кофті.

Затриманий запевняє: убитого бачить уперше, а вечір провів із дівчиною.

Затриманий:

- Мені там щось підсипали. Я нічого не пам'ятаю. Мене підставили. Я нікого не вбивав. Сиділи в дівчини. Пили. В гостях. Пили шампанське. Хотіли йти додому. Я лиш вийшов з хлопцем на двір. Але каже, я вертаюся до тої дівчини спати.

Та правоохоронці твердять: доказів вини затриманого вдосталь.

Роман Чекмарьов, в.о. керівника Надвірнянського РВ міліції:

- На місці події вилучена слідова база, сліди тільки одного чоловіка, це цього затриманого, більше в хаті нікого не було, був потерпілий і людина, яка підозрюється у скоєнні вбивства.

Місцеві подейкують: господар квартири був нетрадиційної сексуальної орієнтації, часто водив до себе чоловіків. Тож, можливо, коханці просто чогось не поділили. Утім, які насправді стосунки пов'язували молодика й хазяїна помешкання, та всі обставини вбивства - з'ясовують правоохоронці. Затриманому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.