Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сама товста жінка світу схудла заради племінників

26 листопада 2013, 13:44
Дата ефіру/події: Вівторок, 26 листопада 13:44

Найтовстіша жінка світу схудла після того, як потрапила у кримінальні хроніки. Її звинувачували у вбивстві дворічного племіннка. Мовляв, задавила малюка своїм огрядним тілом.

П'ять років тому американка Майра Розалес важила аж 454 кілограми. І через огрядність потрапила у кримінальні хроніки. Гладка незграба втратила рівновагу, впала на дворічного небожа й задавила його. Такою була перша версія смерті. Згодом з'ясували - товстунка взяла на себе чужу вину. Насправді вона часто бачила, як її сестра нещадно лупцює свого сина. Одного дня малюк не витримав знущань. Лікарі також підтвердили, що хлопчик помер від побиття. Опасиста тітонька не хотіла, щоб інші її племінники залишилися без матері, тож і сказала неправду.

- Вона вчинила дуже шляхетно.

Утім, коли правду таки з'ясували, сестру Майри засудили до 15-річного ув'язнення. Після трагічних подій найбільша жінка світу твердо вирішила схуднути. Та й важила вона тоді понад півтисячі кілограмів. Це перетворило життя товстунки на пекло. Щоб витягти її з будинку, чоловікам доводилося пробивати у стіні отвір. А до лікарні пацієнтку везли вантажівкою. Там медики допомогли американці схуднути. Операція і фізіотерапія дали результат: жінка позбулася майже трьохсот кілограмів.

- Їй довелося заново вчитися ходити.

І хоч Майра не причетна до смерті небожа, вона відчуває вину і не може пробачити собі того, що сталося. Тому, доки сестра за гратами, жінка доглядає племінників. Задля них і схудла.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.