Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Безглузда різанина в Луганську

30 січня 2014, 14:01
Дата ефіру/події: Четвер, 30 січня 14:01

Кривава бійня через СМС-ки, убивця ріже собі вени, а потім відкручує газового вентиля і замало не висаджує в повітря багатоквартирний будинок. Такі драматичні події в Луганську переполохали правоохоронців, але не стривожили сусідів. Вони чули дикі крики і навіть міліції не викликали.

О п'ятій ранку до квартири у п'ятиповерхівці молодик викликав міліцію. В оселі - тіла його дівчини й її сусідки-винаймачки.

Леонід Пантикін, заступник керівника Жовтневого РВ міліції м. Луганська:

- По данному адресу находится 2 трупа, имеют множественные ножевые ранения. Также было установлено, что третья женщина находится в реанимационном отделении областной хирургической больницы.

Троє жінок винаймали квартиру. Вночі одна з них почала надсилати своєму кавалерові смс-ки з текстом: у гості завітав колишній - погрожує вбити. Коханий сів до машини, але приїхав запізно. Різуна правоохоронці вирахували швидко. Він нещодавно вийшов з-за ґрат, в іншому районі міста орендував помешкання.

Леонід Пантикін, заступник керівника Жовтневого РВ міліції м. Луганська:

- Дверь в квартиру он забаррикадировал, открыл полностью газ и хотел взорвать себя вместе с жильцами.

Коли газ перекрили й виламали двері, непритомного чоловіка виявили у ванній. Він порізав вени на руках і шиї, але неглибоко. Самогубцю-невдаху привели до тями, і він зізнався.

Затриманий:

- Позвонил однокласснице, сказал, что сейчас зайду. Она встретила, провела в комнату, посидели, пообщались, пошутили, посмеялись.

Потім 30-річна жінка вклала колишнього коханця спати на підлозі, вигнати бувалого рецидивіста не наважилася. Але спати боялася, тож почала писати своєму кавалерові.

Затриманий:

- Меня начало это злить, я сказал: прекращай. У меня был нож с собой, начал ей угрожать.

Перетяв жертві горло й кинувся до іншої кімнати. 21-річну студентку, яка лише нещодавно оселилася в цій квартирі, якнайближче до свого ВИШу, зарізав уві сні. На сусідньому ліжку прокинулася 48-річна жінка. Нападник зламав їй руку і кілька разів всадив ножа в живіт. Поранена вирвалася і вибігла надвір. Її закривавлену підібрав таксист, тож різникові довелося тікати.

Леонід Пантикін, заступник керівника Жовтневого РВ міліції м. Луганська:

- По этим фактам возбуждено уголовное дело по ст. 115 ч.2 УК Украины. Санкция данной статьи предусматривает пожизненное лишение свободы.

Допитати головного свідка правоохоронці наразі не можуть - жінка в комі. Лише дізналися: вона щойно приїхала до Луганська з району, щоб знайти роботу. Напитала компаньйонок на оренду житла і навіть речі розпакувати не встигла.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.