Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

П'яний мажор скоїв криваву ДТП у столиці

17 квітня 2014, 23:31
Дата ефіру/події: Четвер, 17 квітня 23:31

Двоє людей загинули, п'ятеро постраждали в масштабній аварії у столиці. Лиха накоїв тридцятирічний водій елітного Мерседеса, який на великій швидкості протаранив кілька машин.

Після ДТП проспект Бажана наче поле бою - понівечені авта, навколо купа уламків, накриті поліетиленом тіла загиблих і калюжі крові, неподалік палає елітний Мерседес. Це він таке накоїв.

Все почалося з невеликої ДТП - зіткнулися Деу й Тойота.

Сергій Небитуха, інспектор Дарницького ВДАІ м. Києва:

- Мій напарник прийшов виставляти огороджувальне колесо і знаки, для того щоб огородити місце ДТП, я попрямував до Деу Нексія, щоб з'ясувати, що тут сталося.

Аж тут гуркіт, від якого здригнулися навіть мешканці навколишніх будинків.

- Почув вибух на проспекті Бажана.

Це Мерседес на чималій швидкості протаранив авто, яке пригальмувало перед аварією.

Владислав, водій Шкоди:

- Я ехал, издалека увидел, что произошла авария, начал замедляться, включил поворотник, начал понемногу перестраиваться, здесь в меня просто влетел Мерседес ЦЛС, я ничего не понял - меня развернуло.

На тому вже некермована ВІП-автіка не зупинилася.

Сергій Небитуха, інспектор Дарницького ВДАІ м. Києва:

- Автомобіль Мерседес на великій швидкості здійснив наїзд на стоячий Тойота Кемри, внаслідок чого Тойота здійснила наїзд з патрульним автомобілем і в подальшому - з авто Деу.

Людей, які стояли біля машин на проїжджій частині під час оформлення ДТП, розкидало врізнобіч. Двоє загинули. Тяжких травм дістали інспектор ДПС і ще четверо постраждалих. А ось водій Мерседеса майже не ушкоджений. 

- Из Мерседеса вышло пьяное чудо, которое начало бушевать и кидаться на всех.

Його автівка після зіткнення зайнялася, гасили її самовидці ДТП.

Антон, свідок:

- Я тут рядом проживаю, взяв з собою баклажку з водою 6-літрову і біг сюда зі своїм товаришем, баклажка не помогла, жінка принесла огнетушитель.

Кермувальник Мерседеса своєї машини не рятував, він і далі поводився агресивно.

Антон, свідок:

- Ми водія Мерседеса валяли на пузо, заламували йому руки, просили у співробітників ДПС наручники надіть на нього.

Тож поки тривало оформлення ДТП, бешкетник сидів у патрульній машині, закутий у кайданки. З пресою спілкуватися не бажав. За фактом трагічної аварії розпочате кримінальне провадження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Если бы не было первого ДТП, когда две пьяные мрази переходили 8-ми полосную скоростную трассу, может и не убила бы другая пьяная тварь моего друга и коллегу - отца двух девочек. "Также умер 46-летний пассажир Nexia, находившийся в момент столкновения в авто". Не сидел он в машине в момент удара, человека вырвало из ботинок, грудная клетка раздавлена всмятку. Остался свидетельствовать по первому ДТП, стоял на проезжей части. Горе и ад.
Наталья 22.04.2014, 15:23 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.