Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Тернополі викрили бордель

6 травня 2014, 21:01
Дата ефіру/події: Вівторок, 6 травня 21:01

Тернопільські правоохоронці викрили злочинну групу, учасниці якої заробляли на життя, торгуючи власними тілами. На розвиток секс-бізнесу сутенерки навіть брали кредити.

Організаторка, двоє спільниць та 15-ро повій у підпорядкуванні на будь-який смак. Добирали сутенерки жриць кохання дуже ретельно. Головна умова - вік до 20 років, приваблива зовнішність і не заміжня. А ще - говірка й покірна. Щоб з підопічними було менше клопоту, перевагу віддавали сиротам і вихідцям з проблемних родин. Основним місцем дислокації дівчат був залізничний вокзал. Кралі працювали в готелях, саунах і на орендованих квартирах. Інколи виїжджали до перевірених клієнтів за місто.

Дмитро Різник, співробітник УМВС України в Тернопільській області:

- Сума сексуальних послуг становила від 300 до 500 грн., послуги надавались по бажанню клієнта, по вказівці і під особистим контролем організатора та членів групи. Здібності, можливості, особа довгий час вивчалася. Тоді вона втягувалася у заняття проституцією. Тобто пропонувались повії вигідні умови зайняття проституцією, на початках це високі грошові кошти, велика кількість клієнтів. Можливість заробляти гроші.

Позаяк усі троє організаторок нелегального бізнесу раніше мали клопіт із законом, то ретельно інструктували повій, щоб вони не потрапили до рук правоохоронців. Телефонні розмови провадили з використанням умовної термінології.

Василь Облещук, керівник УМВС України в Тернопільській області:

- Була ціла схема розроблена відносно конспірації, була попередня домовленість з окремими власниками готелів, окремими власниками саун, домовились відносно умов роботи, був відповідний підбір. В першу чергу на що зверталось увагу - це конспірація, як себе вести у випадку затримання працівниками міліції, як себе вести з тими чи іншими клієнтами.

Правоохоронці кілька місяців стежили за незаконною діяльністю тернополянок, щоб зібрати беззаперечну доказову базу для затримання. Повіям загрожує чималий штраф, а ось сутенерка та двоє її спільниць можуть потрапити за ґрати. До того ж, міліціянти припускають, що жриці кохання крали у клієнтів речі і гроші.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.