Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщини п'яний батько згвалтував свою 5-річну доньку

2 липня 2014, 22:34
Дата ефіру/події: Середа, 2 липня 22:34

Страшний злочин скоєно на Рівненщині. 31-річний п'яний зґвалтував п'ятирічну доньку. Нині дитина в лікарні, а нелюд в ізоляторі тимчасового тримання. З чоловіком мама дівчинки розлучилася два роки тому. Втім, з малою в тата були добрі стосунки, тож жінка спокійно віддала батькові дитину на вихідні.

П'ятирічна дівчинка мешкала з матір'ю, бо два роки тому подружжя розлучилося. Втім, жінка не перешкоджала побаченням дитини з батьком. Так було й вихідними. Чоловік забрав доньку до себе в село Великий Олексин. Удома господар випив і зачинився з малою в кімнаті. Цієї миті до хати зайшла бабуся й побачене її шокувало. Вона забрала онуку, викликала правоохоронців та швидку допомогу. Дівчинку у стані середньої тяжкості відвезли до лікарні. 

Людмила Чучман, гінеколог Рівненської обласної дитячої лікарні:

- То є посттравматичні ушкодження зовнішніх статевих органів. В цієї дитини ми обмежились консервативним лікуванням, хірургічне втручання було непотрібне. На даний час стан дитини задовільний.

Втім, більше, аніж фізичний, лікарів непокоїть психологічний стан постраждалої. Нині з дівчинкою працює психолог. Вона потребує посиленої уваги рідних. А пережити жахіття допоможе лише час. 

Ганна Збанацька, психолог Центру реабілітації дітей:

- У дитини емоційний стан середньої тяжкості. Дитина спантеличена, емоційно не стійка, плаче, згадує про цю ситуацію, особливо, якщо потрібно робити процедури ( уколи), якісь неприємні процедури.

Підозрюваний у зґвалтуванні раніше засуджений не був. Нині він спілкується зі слідчим і чекає на запобіжний захід, який на час розслідування має обрати суд. 

Тамара Лисенко-Куцелик, керівник сектору УМВС України в Рівненській області:

- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 153 ККУ - це насильницьке задоволення пристрасті неприроднім шляхом щодо неповнолітньої. Санкція цієї статті передбачає покарання від восьми до дванадцяти років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Кастрировать!!!
Ксения 09.08.2016, 11:39 ответить
Стиль текста какой же ужасный как и преступление. "малая", "изверг" - такоие слова и такой стиль не могут применяться для написания статей
Мария 20.05.2015, 11:57 ответить
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Ви хоча б назву села правильно написали - підняли весь Великий Олексин на вуха, хоча трагедія сталась у Великій Омеляні!
111 02.07.2014, 23:51 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.