Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові знову вбили та пограбували інкасаторів

18 липня 2014, 21:44
Дата ефіру/події: П’ятниця, 18 липня 21:44

Інкасаторів убили та пограбували  у Харкові. Напередодні невідомий розстріляв спецавтомобіля держслужби охорони, забрав мішки з грошима, зупинив першу-ліпшу машину, викинув водія та втік з місця пригоди. Троє чоловіків загинули. Це вже шостий напад на співпрацівників фінустанов у місті. Загалом жертв грабіжників 14. Жодного зі злочинів не розкрито.

Напад скоїли зухвало, ще завидна, посеред житлового кварталу. Все сталося у мить, коли інкасаторський Туксон виїжджав з торговельного центру, розташованого неподалік. Свідками злочину стали десятки людей, серед них діти. За кілька метрів від місця нападу - дитячий майданчик.

Галина, свідок:

- Мальчик рассказывал. Он тут, на качелях. Когда началось, он говорит: я испугался. И говорит, смотрю, дядю ранили в ногу.

Грабіжник - за попередньою інформацією, він був сам, діяв просто - вийшов навперейми спецавтомобілеві та розстріляв його з автомата. Лобове скло Туксона зрешечене пострілами.

Микола Фоменко, перший заступник керівника ГУ МВС у Харківській області:

- Произошло нападение во время движения. Из огнестрельного оружия, похоже, что автомат. Один был убит на месте, в машине. Двое сотрудников были ранены. В настоящее время их доставили в больницу, это сотрудники милиции, но, к сожалению, они уже во время операции умерли.

Чоловік був вдягнений у звичайний для літа одяг. Тільки обличчя на мить наскоку закрив медичною маскою. Розправившись з екіпажем інкасаторської машини, він, не кваплячись, забрав з автівки мішки з грошима. Ці кадри зафільмував випадковий свідок з балкону будинку поряд.

Олена, свідок:

- Вышел - спокойно, он никуда не торопился. Потом развернулся и ушел вот сюда, через торцы. Он не убегал, он спокойный был, как слон. Я такого хладнокровия никогда не видела.  

В автівці було 4-ро людей: співробітники держслужби охорони та цивільний інкасатор. Троє з них загинули. Вцілів тільки один міліціянт: він навіть спробував знешкодити злочинця, проте - марно.

Микола Фоменко, перший заступник керівника ГУ МВС у Харківській області:

- И один сотрудник, который сидел сзади, он успел выскочить и пытался пристрелить… Мы не готовы сейчас сказать… Стрелял в этого нападавшего из пистолета. Мы не готовы сейчас сказать, есть у него ранения или нет.

На цих кадрах можна розгледіти вбивцю. Після нападу він дійшов до дороги, зупинив автівку, що проїжджала повз місце злочину, викинув з салону водія, сів за кермо та поїхав. Фольксваген Транспортер сірого кольору оголошений в розшук, проте його досі не знайдено. За інформацію, що допоможе розкрити це пограбування, міліція обіцяє мільйон гривень винагороди.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.