Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці грабіжника застрелили на місці злочину

21 липня 2014, 23:17
Дата ефіру/події: Понеділок, 21 липня 23:17

Невдале пограбування - в Києві. Директор ювелірної крамниці застрелив грабіжника, що серед білого дня вчинив розбійний напад.

Ось таку страшну картину побачили правоохоронці, виїхавши на виклик до ювелірної крамниці. На порозі - тіло чоловіка, що намагався винести вкрадені прикраси з магазину.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Зі словами: всім лягати, це пограбування! - озброєний молодик в сонячних окулярах зайшов до ювелірної крамниці. Коли продавчиня сховалася у підсобці, почав трощити вітрини із прикрасами.

Жінці він погрожував зброєю і навіть здійснив кілька пострілів у повітря. 

- А собственно говоря, что мы видели - зашел человек с оружием, и все. Начал стрелять, и все.

Втім, продавчиня магазину попри переляк таки встигла викликати правоохоронців.

Світлана Павловська, керівник відділу Департаменту Держслужби охорони України:

- В цей час касирка скористалася кнопкою тривожного сповіщення. Сигнал тривоги надійшов на пульт централізованої охорони о 12.22.

Зібравши ювелірні прикраси, грабіжник уже думав тікати. Втім, на порозі його застрелив власник крамниці.

Світлана Павловська, керівник відділу Департаменту Держслужби охорони України:

- За цей дуже короткий тремін часу сталося щось, що змусило одного із співробіників цієї крамниці застосувати власну зброю, за попередніми даними карабін Сайга. Власне кажучи, це був постріл зі смертельним пораненням.

Цю крамницю, за словами її працівників, уже грабували кілька років тому. Тоді зловмисника затримати не вдалось. Люди впевнені - якби не цей постріл, нападник утік би і тепер. Й знайти його було годі - бо працював у рукавичках, на голові мав каптур. Його обличчя продавчиня не розгледіла. Співробітники сусідніх закладів розповіли - нападник був не сам. Нібито зранку він з ще одним чоловіком заходив до кав'ярні поблизу. Втім, нічого не замовляв, а приглядався. Ймовірно, спільник чекав на грабіжника в машині біля дороги. Проте поки правоохоронці нікого не затримали. Особу ж вбитого з'ясовують.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.