Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Криваві аварії на Дніпропетровщині

25 липня 2014, 22:08
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 липня 22:08

Четверо людей загинули за минулу добу у двох моторошних аваріях на Дніпропетровщині. Ще п'ятеро, зокрема дворічна дитина, опинилися на лікарняних ліжках.

Кривава ДТП, у якій лобом у лоба зіткнулися Жигулі із позашляховиком, сталася на трасі Дніпропетровськ-Любимівка-Синельникове.

Вадим Карпусенко, старший інспектор відділу ДАІ Дніпропетровського району:

- Со стороны Синельниковского района двигался автомобиль ВАЗ-2105. На закруглении дороги водитель не справился с управлением, выехал на полосу встречного движения и допустил столкновение с автомобилем Мицубиси.

Олександр, водій Міцубіші:

- Когда я их увидел, я начал тормозить. Но тормозить было безполезно. Вот они ударились и отлетела машина, всё. Там скорость такая была, что там я думаю, что там остановиться невозможно было.

Японське авто їхало зі швидкістю 50 кілометрів за годину, ВАЗівка, яка від потужного удару перетворилася на купу брухту, мчала втричі швидше. Тож люди з салону Жигулів шансів вижити не мали.

Вадим Карпусенко, старший інспектор відділу ДАІ Дніпропетровського району:

- В автомобиле ВАЗ водитель и пассажир от полученных травм погибли на месте происшествия, в автомобиле Мицубиси пассажирка получила телесные повреждения, доставлена в областную больницу имени Мечникова.

Олександр, водій Міцубіші:

- Ну она выбила зубы, и она ж ударилась головой об торпеду. Сработала подушка безопасности у меня, а потом у неё уже сработала.

Кермувальникові Жигулів було 33 роки. Інший загиблий - його тесть. За одну мить троє дітей втратили батька та дідуся.

- Ой деточка моя, ой мой родной. Там тебя деточки трое ждут, та там же ж соколики...

Як з'ясували слідчі, того вечора обидвоє загиблих були геть п'яними. В компании друзів чоловіки відзначали вдалий врожай.

***
А це вже інша, не менш кривава ДТП. У Криничанському районі на трасі Дніпропетровськ-Миколаїв перекинулася іномарка.

Свідок:

- Машина схватила обочину. Я ехал за ними, увидел, уже начала кувыркаться машина.

Олег Гудим, керівник відділення ДАІ Криничанського району:

- Водій Рено-Кенго не впоравшись з кермуванням, з'їхав на праве узбіччя, де здійснив перекидання. В наслідок чого 2 пасажири загинули на місці ДТП, ще чотири доставлені до лікарні.

Французьким автом кермувала 41-річна жінка. Її разом із ще двома дорослими та дворічним хлопчиком у вкрай тяжкому стані ушпиталили. До приїзду медиків допомогу тим, хто вижив, надавали свідки пригоди.

Свідок:

- Первая была женщина лежала, ну а потом уже мужчина и ещё одна женщина. Кому могли помогли, вызвали скорую, ГАИ.

За фактом обидвох аварій із тяжкими наслідками відкриті кримінальні провадження. Хто винен у трагедіях - мають з'ясувати слідчі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
В ДТП где пострадали люди из Рено, виной было- колесо заднее и машину начало кидать , из за этого машину кинуло на отбойник а не на обочину, умники писаки и сведетель липовый как всегда.Людей жалко правда и ребёнок маленький в рубашке родился .Водиле бог в помощь доказывать правоту.
гость 26.07.2014, 23:47 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.