Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Смертельні ДТП на Дніпропетровщині

28 липня 2014, 21:14
Дата ефіру/події: Понеділок, 28 липня 21:14

Кілька аварій зі смертельними наслідками сталися на Дніпропетровщині. У зіткненнях загинули двоє чоловіків, стільки ж вижили, але - в реанімації.

Жахливу мить, коли машина на шаленій швидкості на смерть збила 25-річного пішохода, зафільмувала камера спостереження. ДТП сталася вдосвіта в місті Підгородньому. На цих кадрах видно: водій навіть не намагався гальмувати. Зухвала поведінка кермувальника після наїзду шокувала слідчих.

Євген Максютенко, керівник відділу ДАІ Дніпропетровського району:

- После совершения ДТП водитель остановился. Убрал труп и собрал запчасти, после чего уехал в противоположном направлении.

Кермувальника-вбивцю та його понівечене авто знайшли за кілька годин після аварії.

Євген Максютенко, керівник відділу ДАІ Дніпропетровського району:

- Был установлен и задержан водитель 1991 г.р. И автомобиль, который был спрятан в частном домовладении, автомобиль АУДИ.

Власник машини твердить: напередодні зіткнення спиртного не вживав, а з місця пригоди втік, бо просто злякався.

***
Один рибалка загинув, двоє його приятелів у вкрай тяжкому стані в реанімації. Це наслідки аварії в Криничанському районі. Того дня трійця чоловіків Фольксваґеном поверталася з відпочинку. Якоїсь миті водій втратив контроль над машиною, і вона злетіла в кювет. Чи були друзі п'яні й на скільки п'ятдесятидворічний кермувальник перевищив швидкість, буде відомо після проведення експертиз.

Роман Крамар, інспектор ВДАІ Криничанського району:

- Не вибравши безпечну швидкість руху, на заокругленні дороги не впорався з кермуванням, в наслідок чого виїхав за межі проїжджої частини де скоїв наїзд на дерево. Від потужного удару водій автомобіля "Фольксваген- Пассат" загинув на місці пригоди. Ще двоє пасажирів з отриманими травмами різної ступені тяжкості доставлені до лікарні.

За фактами обидвох аварій, що призвели до загибелі та травмування людей, розпочаті кримінальні провадження. Ступінь вини кожного з учасників ДТП мають визначити слідчі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.