Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Одразу двоє загинули від електричного струму на Рівненщині

30 липня 2014, 22:17
Дата ефіру/події: Середа, 30 липня 22:17

На Рівненщині від ураження електричним струмом утратили життя мати й син. 24-річний Вадим порав господарство й наступив на оголений дріт. Його тіло помітили молодші сестри й покликали матір. Жінка не знала, що мертвий син під напругою, кинулась до нього й миттєво загинула сама. Восени Вадим мав одружитися.

Ця трагедія шокувала все село. Матір і сина намагалися врятувати сусіди, та марно.

Надія Петрова, сусідка:

- Мій зять, Ігор звать його, їхав від мене. Його покликали сестрички покійного Вадимчика. Вони кажуть: Вадиму погано, мамі погано. Я, каже, забігаю, і там ще один сусід. Вони до сарая. Там все під напругою було. Мій зять, трошки компетентний, він є електриком, він отключив всю енергію, і заскочили туди в сарай.

Спочатку з хліва винесли жінку, пробували зарадити, та було запізно. Потім кинулися до Вадима, але він теж був мертвий. У міліції кажуть: хлопець працював електрозварювальним апаратом, а ще, вочевидь, був у мокрому одязі. Тож напруга 360 вольт стала смертельною.

Вадим Матвієнко, перший заступник керівника Рокитнівського РВ міліції:

- Проводив роботи по господарству і попав під дію, наступив на оголений провід. Від ураження електричним струмом помер на місці. Його тіло виявила сестра його, яка зателефонувала матері. Приїхала мати, і напевне не зрозуміла, внаслідок чого настала смерть, кинулася до сина. Оскільки тіло було під напругою, тому що ніхто не знеструмив мережу, також попала під дію електричного струму і померла на місці.

Трагедія селян Томашгорода шокувала. Не можуть прийти до тями родичі загиблих.

- Моя Раєчко, моя дочечко. Пробач мені, Раєчко моя.

Раїса працювала у сільському дитячому садочку вихователькою. Колеги зазначають: у неї не було чужих малюків.

- Якось кажу їй: Петрівна, ви ангел, а не людина, скільки у вас доброти! Сміється: Марія, ти дивна, попрацюєш - так зможеш і ти.

Про Вадима розповідають: хлопець постійно, весь час господарював. Був тямущий і працьовитий. А восени планував одружитися.

Ірина, однокласниця Вадима:

- Він дуже добрим був. Про нього нічого не можу сказати поганого. Він нікого не обіжав.

Селяни переконані: лише дивом не загинули сестрички Вадима, які першими помітили його тіло. Адже дівчата намагались забігти у хлів до брата, та їм завадила агресивна свиня. Тварина пропустила до хлопця лише його неньку, а потім лягла біля входу і встала, коли вимкнули струм. Матір і сина поховали в одній могилі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.