Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині молодик зарізав бабусю та тітку своєї співмешканки

31 липня 2014, 22:17
Дата ефіру/події: Четвер, 31 липня 22:17

Після сварки схопив ножа. На Дніпропетровщині 28-річний молодик зчепився з двома родичками колишньої співмешканки й зухвало їх убив. Жертви дістали зо два десятки поранень і ще до приїзду лікарів померли від крововтрати. Нині різуна, якому загрожує довічне ув'язнення, тримають під вартою.

З ним 26-річна мешканка селища Фрунзе познайомилася влітку 2012-го. То було кохання з першого погляду. Невдовзі в Ольги та на два роки старшого за неї чоловіка народилася донька. Після цього голова родини почав не лише зазирати в чарку, а й лупцювати жінку.

Ольга, родичка вбитих:

- Он меня бил, избивал. Я от него ушла к бабушке жить.

Того вечора до подвір'я, де знайшла прихисток утікачка, чоловік прийшов п'яний, як чіп. У будинку почав вмовляти кохану повернутися.

Ольга, родичка вбитих:

- Одевай ребёнка, одевайся, пошли. Я говорю: никуда не пойду.

Боронити родичку, що саме годувала дитину, взялися двоє жінок. Вони виштовхали непроханого гостя на двір і наказали забиратись геть. За мить розлючений молодик витяг ножа, і пролилася кров.

Іван Красюк, перший заступник керівника Синельниківського МВ міліції:

- Бабуся стала на своє, на захист своєї внучки, тітка стала на захист своєї племінниці, ну і заплатили за це своїм життям.

Шістдесятичотирирічна жінка та її 30-річна донька дістали зо два десятки поранень. Більшість з них - смертельні. Перед тим як накивати п'ятами, нападник повернувся до будинку й приголомшив Ольгу страшною звісткою.

Ольга, співмешканка підозрюваного:

- Да, я убил двоих! Я говорю: зачем ты это сделал? Для чего? Он ничего не говорит, он посмеялся и вот так нагнулся.

За кілька годин по злочинові різуна, який раніше вже мав умовний термін за крадіжку, затримали. За жорстоке вбивство двох людей йому загрожує довічне ув'язнення з конфінкацією особистого майна.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.