Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Російські частини окупували Новоазовськ

28 серпня 2014, 22:01
Дата ефіру/події: Четвер, 28 серпня 22:01

Відступили під натиском російської важкої техніки. Аби не потрапити в оточення, сили АТО були змушені покинути Новоазовськ. Нині місто під контролем військ Федерації. Не стихають бої і в передмістях Донецька та Луганська.

Новоазовськ захопили не найманці, а регулярні російські частини. У Раді нацбезпеки та оборони кажуть - українські армійці змушені були покинути місто після масованого обстрілу Градами їхніх позицій з території Федерації. Завершили окупацію населеного пункту дві колони важкої техніки сусідньої держави.

Андрій Лисенко, речник інформаційного центру РНБО України:

- Бронетехніка росіян та їхніх найманців також є в околицях Новоазовська. Біля населеного пункту Холодне зафіксовано систему залпового вогню Ураган.

Завдяки вдалому маневру українським воякам вдалося захопити кілька ворожих танків. На броньованих машинах немає номерних знаків, втім є зафарбовані білим емблеми військових частин.

- Це упаковочний лист з печаткою російською. Тут російська форма, аптечка, а сам я ось сиджу на російському танку, який відбили наші бійці - це Т-72, який стоїть на озброєнні у армії РФ.

На маріупільському напрямі сили АТО зводять нові та зміцнюють вже наявні блокпости. Не стихають позиційні бої і в передмістях Луганська та Донецька.

Андрій Лисенко, речник інформаційного центру РНБО України:

- В населені пункти Перевальськ, Зоринськ, Малоіванівка, Мала Фащівка, Вергуліївка, Розсипне відмічено прибуття підкріплення для терористів та здійснення облаштування цих міст до довготривалої оборони. Продовжуються мінометні обстріли Дебальцевого з мінометів, встановлених на автомобілях.

У Донецьку внаслідок обстрілу пошкоджено високовольтного кабеля, що живив шахту імені Засядька. 104-х гірників заблокувало під землею. За кілька годин усіх вуглярів вдалося підняти на поверхню. Декотрі набої впали й на територію тренувальної бази футбольного клубу Шахтар. Лише за минулу добу внаслідок обстрілів загинули 11 мирних мешканців. Неспокійно й у Луганську. 

- Нужна она, нужна гуманитарная помощь - а то люди умирать начнут. Сейчас крупы осталися немножко: килограмм там того, килограмм того. Неделя - и все. А старики уже голодные сидят.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
"Какой-то клоун на танке показал действительно Российскую бумажку"--- у меня дома книга на Украинском языке, так меня так же можно показать по ТВ и назвать агентом Порошенко )))))-----КЛОУНЫыыы )))))). И почему корреспондент взявший интервью уместных жителей не удосужился спросить про нападение России, ведь если бы это от мирных жителей услышали б то это являлась бы большим доказательством чем показ "Российской" формы на танке.
ррр 29.08.2014, 14:16 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.