Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Охтирці містяни затримали озброєного хулігана

29 серпня 2014, 23:22
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 серпня 23:22

П'яний 26-річний молодик почав стріляти з вогнепальної зброї просто в салоні авта. Інцидент стався в Охтирці на Сумщині. Нападник лише дивом ні в кого не влучив, але на галас збіглися перехожі. Люди роззброїли горе-стрільця й тримали його до приїзду міліціянтів.

У центрі Охтирки - галас і штовханина. У припаркованому таксі пролунав постріл, а за мить перехожі помітили дим із салону авта. Не гаючи часу, небайдужі городяни кинулися на допомогу водієві. Затримали агресивного пасажира й одразу викликали міліціянтів. 

- Пістолет вам показать, бойовий?

- А у кого він?

- Ось!

- Хороший пістолет, нормальний. Отпечатки не той, ребятки.

- Наручники на нього хоть одєньте, потихеньку.

Отямившись від шоку, шофер розповів, що клієнт замовив таксі телефоном, потім довго кружляли містом. Коли ж настав час розраховуватись, молодик витяг пістолета й почав крутити його в руках.

Постраждалий:

- Він чи хотив продать, клацав. Клацав ним, грається, я кажу: ти перестань граться, він - у пол, я одкрив двері, кажу: вилазь бігом, кажу, отсюда, і тут прибігли хлопці, заламали руки.

У молодика містяни забрали документи, у міліції з'ясували: затриманий - мешканець іншої області, раніше засуджений за крадіжки.  

Ельвіра Біганова, керівник відділу УМВС України в Сумській області:

- Коли чоловіка доставили до міськвідділу, він перебував у стані сильного алкогольного спьяніння. Навіть зараз він не може чітко пояснити, де взяв зброю і чому користувався нею у людному місці. Як зброя, так і набої за результатами експертизи були визнані бойовими.

За незаконне поводження зі зброєю розпочате кримінальне провадження. За забавки з пістолетом порушникові загрожує сім років неволі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.