Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині чоловік випадково поранив сусідку

29 серпня 2014, 23:48
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 серпня 23:48

Хотів налякати собак, а ледве не вбив сусідку. На Рівненщині тяжкого вогнепального поранення дістала 64-річна жінка, яка пішла на город вибирати помідори. Раптом почула постріл, за мить - впала.

Інцидент стався в селі Ситному ще 16 серпня. Втім, досі стан шістдесятичотирирічної постраждалої тяжкий. Пенсіонерку підстрелили, коли порала город.

Віктор, зять постраждалої:

- Пішла помідори вибирати, ну й поранили її, то вона ще йшла, бо ще дочка вийшла до неї, почула вистріл, дочка вийшла, вона ще почала кричати, що Надя, сюди не йди - тут стріляють. В реанімації побачили, що в заду, в спині є дірочка, а кров не вийшла, кров пішла в живіт.

У районній лікарні стан постраждалої погіршився, пацієнтку розбив параліч. Її вирішили перевезти до Рівного.

Олександр Бучак, анастезіолог Рівненської обласної лікарні:

- З вогнепальним поранення грудної клітки, черевної порожнини і з гострим порушенням мозкового кровообігу, який розвинувся на третю добу після вогнепального поранення. На життя шанси в неї є, але на стовідсоткове виздоровлення, скоріше всього, що ні.

Поки медики рятували постраждалу, правоохоронці намагалися з'ясувати, хто ж поцілив у жінку. Аж раптом стрілець - п'ятдесятирічний односелець пораненої - сам постав на порозі райвідділу.

Марія Юстицька, співробітниця УМВС України в Рівненській області:

- Дізнався, що цій жительці стало погано і вона перебуває в тяжкому стані в лікарні. Він зрозумів, що це він спричинив їй тілесні ушкодження, і пішов до райвідділу міліції зізнаватися у скоєному.

Правоохоронцям чоловік розповів, що за допомоги мисливської зброї хотів налякати місцевих бродячих собак, які полювали на його домашню птицю. Тому й вистрілив по кущах. Був переконаний, що там сховалися чотирилапі.

Віктор, зять постраждалої:

- Нормальний мужчина, ніколи нічого в нього такого не було.

- Чим він стріляв?

- З гвинтівки синової. Син в нього міліціонер, сам дільничний в нас в селі.

Кому належить рушниця, правоохоронці ще з'ясовують. Та кажуть: стрілець сприяє слідству і матеріально допомагає лікувати постраждалу. За скоєне чоловікові загрожує до двох років обмеження волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.