Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд резонансних ДТП

1 вересня 2014, 23:01
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 вересня 23:01

Одна людина загинула, двоє постраждали внаслідок жахливої аварії на Хмельниччині. Ця, а також інші дорожньо-транспортні пригоди - в огляді найрезонансніших ДТП.

Одна смерть і два каліцтва. Такі сумні наслідки аварії на Хмельниччині. Вона сталася на трасі Житомир - Чернівці, де лобом у лоба зіткнулися два вантажних Мерседеси. Водій однієї з машин виконав незрозумілий маневр - різко виїхав на зустрічну, де за кілька секунд врізався в транспорт, що рухався назустріч. 46-річний кермувальник-порушник загинув. В іншому автомобілі були 31-річний водій, його дружина та 10-річна донька. Рятувальникам довелося розрізати понівечений засіб, аби витягти людей. Подружжя з політравмами доправили до обласної лікарні.

Вадим Сенчук, співробітник ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області:

- Надійшло повідомлення на пункт частини про ДТП між селами Скаржинці та Антонівці. Після чого відділення негайно прибуло на місце виклику, здійснили деблокування потерпілого з автомобіля, після чого було ще здійснено змивання залишків паливно-мастильних матеріалів з автодороги.

***
Поталанило вижити! У Дніпропетровську покалічило шістдесятичотирирічного чоловіка, котрий потрапив під колеса машини. Пенсіонера, що перетинав Запорізьке шосе зеброю, збив Опель. Наїзд, коли людина від удару здійнялася в повітря й відлетіла на кількадесят метрів, зафільмував відеореєстратор. Зазвичай у таких ДТП фатальні наслідки. Втім, цей постраждалий, у котрого відкрита черепно-мізкова травма й переламані кінцівки, твердить: смерть перехитрив, як відчув небезпеку - поквапився. А ось якою була швидкість німецького авта, яким кермував 29-річний водій, стане відомо після проведення трасологічної експертизи.

Анатолій Миколайович, постраждалий:

- Шёл вроде нормально, тут приостановился. А потом, когда я заметил, что тот выскакивает, я ускорился.

- Ну ускорились бежать или идти?

- Не, ну в общем-то бежать, в принципе.

***
Лише дивом уникли смерті учасники аварії у столиці. Тут, на проспекті Ватутіна, Пежо на великій швидкості вилетів на тротуар і наскочив на освітлювального стовпа. Машина швидкої допомоги доправила водія до лікарні. У молодика розсічена голова та закрита черепно-мізкова травма. Пасажирка дивом уникла ушкоджень, від ушпиталення відмовилася. На камеру розповіла, що їхніього автомобіля підрізали й саме тому приятель не впорався з керуванням.

Постраждала:

- Он нас начал еще на Московском мосту подрезать.

- Фольксваген бус, черный?

- Да, черный.

- Киевская регистарция?

- Честно, я Вам не могу сказать, я не помню.

***
Нетипова дорожньо-транспортна пригода сталася у столиці на Харківському шосе. Велосипедист вибив головою заднє скло автомобіля, що стояв припаркований на узбіччі. Згодом стало зрозуміло, що горе-кермувальник двоколісного був напідпитку.

Роман:

- Из-за чего я виноват, я не могу понять. Потому что вот эта херня не включила не фары, ничего, ни задние, ни передние. Я ехал, ехал, вот так вот - возле бровочки, никого не трогал, проезжал рядом, оно стоит, я разогнался, ну извините.

Незважаючи на закриту черепно-мізкову травму й розсічення, велосипедист від ушпиталення навідріз відмовився. Хлопець не приховував, що того вечора вживав алкоголь - перед своїм велопробігом хильнув чимало пива.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.