Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

ДТП, що сталися вихідними на автошляхах столиці

15 вересня 2014, 23:16
Дата ефіру/події: Понеділок, 15 вересня 23:16

Знехтував підземним переходом і загинув. У Києві пенсіонер потрапив під колеса ВАЗівки. Також у столиці на перехресті не розминулися Ламборґіні і Форд.

Утратив життя необачний пішохід у Києві. Аварія сталася на вулиці Бориспільській - Жигулі збили чоловіка. Випадкові свідки переконують - водій ВАЗівки зробив усе можливе, аби уникнути наїзду. Люди бачили, як пенсіонер несподівано вибіг на проїжджу частину, щоб встигнути вскочити у трамвай, котрий зупинився на іншому боці дороги. Чоловік знехтував підземним переходом і за мить потрапив під ВАЗа. Кермувальник легковика зреагував, натиснув на гальма, але ДТП не запобіг. Постраждалого з травмованою головою й переламаною ногою ушпиталили. Та лікарі врятувати пацієнта не змогли. Він помер.

***
Аварія ціною 4 мільйони гривень. У столиці на перетині вулиць Урицького й Кудряшова зіткнулися Ламборґіні та Форд. Свідки події кажуть: легковики рухалися назустріч один одному. Раптом водій італійського суперкара вирішив повернути ліворуч. Для кермувальника американського авта такий маневр став справжньою несподіванкою, тож він наздогнав Ламборґіні. Удар був такої сили, що суперкар утратив заднє колесо. Внаслідок аварії медики ушпиталили дитину з Форда. Хто ж насправді був призвідником ДТП - з'ясовують правоохоронці.

***
Не поділили дороги й кермувальники Мазди та Форда. Машини зіткнулися на перехресті вулиць Григоренка та Здолбунівської. Водій американського авта переконує - рухався за правилами, чого не може сказати про водія японського транспорта.

Богдан, водій Форда:

- Я ехал прямо оттуда на зеленый свет, а он навстречу ехал, собирался поворачивать передо мной на светофоре налево, и все, есть.

На швидкості Мазда рвонула ліворуч і врізалася у Форда. Його водій і пасажир відбулися синцями та переляком, а ось іншого кермувальника довелося ушпиталити.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.