Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Трагічно загинув Андрій Гусін

17 вересня 2014, 21:30
Дата ефіру/події: Середа, 17 вересня 21:30

Загинув екс-гравець київського Динамо та збірної України Андрій Гусін. Футболіст розбився, коли їздив спортивним мотоциклом на треку під Києвом.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Трагедія сталася ось на цій трасі, на автодромі Чайка. Сюди футболіст Андрій Гусін приїхав, щоб покататись на мотоциклі, їздив сам. Раптом влетів у паркан.

Колишній футболіст загинув на місці. Його друзі називають те, що сталося, трагічною випадковістю.

Олексій Мочанов, друг загиблого:

- Андрей Гусин на мотоцикле потерял управление, умудрился в забор, и мгновенно погиб. Пока это все из того, что можно сказать наверняка. Андрей ехал один, не было ни гонок, ничего, уже никто не узнает, что было, только эксперты расскажут.

Близько до місця, де сталася трагедія, журналістів не пускають. Хоча загибель колишнього футболіста правоохоронці кваліфікують як нещасний випадок, все ж перевірять технічний стан мотоцикла та автотреку.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ міліції Київської області:

- Чи проходять відповідні інструктажі перед виїздом на мотодром, можливо, хтось несе за це відповідальність. Як приїхав сам Андрій на цей мотодром, як він туди потрапив. Тільки після цього ми приймемо відповідне процесуальне рішення - чи буде відкрито КП, чи не буде відкрито КП.

Зі слів друга загиблого Олексія Мочанова, відбійники біля спортивної траси, де їздив Гусін, розраховані на автомобілі, а не мотоцикли.

Олексій Мочанов, друг загиблого:

- Мотоцикл спортивный, экипировка топовая, но для всех, кто занимается мотоспортом, очевидно, что когда есть на трассе заборы - это больше дорога автомобильная, потому что в Европе все дорожки, где тренируются мотоциклисты - это большие зоны безопасности, гонщик теряет мотоцикл, мотоцикл летит в одну сторону, гонщик на попе в другую, встает, отряхивается и бежит за новым мотоциклом.

Найдорожчу людину втратили дружина і троє дітей. За два місяці легендарному футболістові київського Динамо мало б виповнитися 42 роки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
умудрился в забор

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.