Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Загадкові смерті школярів на Тернопільщині

19 вересня 2014, 23:03
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 вересня 23:03

Одразу двоє учнів померли в різних школах Тернопільщини. 9-річній дівчинці стало зле на уроці фізкультури, а 16-річному хлопцеві - вранці, перед навчанням.

У вівторок уранці одинадцятикласник Іван, як завжди, прийшов до школи. Все було гаразд. Сів за парту, витягнув книжки і раптом упав. 

Наталія Секелик, директор Тернопільської ЗОШ №21:

- Половина дев'ятої, перед навчанням, в нас навчання розпочинається о дев'ятій годині ранку. Хлопчик прийшов до школи і були вже дві дівчинки присутні, він просто сів за парту, знепритомнів і впав на підлогу.

Швидкою хлопця доправили до лікарні, звідти повідомили - підліток помер. Медики твердять - дитина нещодавно перехворіла ангіною, але не долікувалася. Тож саме це й могло спричинити фатальні наслідки. А ось 9-річна Настя, котра померла на уроці фізкультури, була активною дитиною. Зранку мама навіть записала її на футбольний гурток. Підтягуючись на турнику, завжди жвава дівчинка раптом знепритомніла. 

Лілія Козак, директор школи с. Більчого-Золотого:

- Дівчинці стало погано, вчителька це побачила. І зразу почала надавати першу допомогу. Діти побігли в амбулаторію, вчителям сказати, це відбувалось - рядом їдальня, воду зразу подали.

Любомир Крупа, директор департаменту Тернопільської облдержадміністрації:

- Вчитель фізкультури намагався їй надати медичну допомоги, потім на руках, оскільки сусідня будівля - лікарня, віднесли туди дитину.

Місцева лікарка допомогти дитині не змогла. Лише констатувала смерть школярки. 

Алла Пудяк, сімейний лікар села Більчого-Золотого:

- Коли я побачила дитину, вона була мертва, по ознаках, які я оприділила як лікар, дитина була мертва.

Односельці розповідають: мама школярки мала вирушати до Італії. Перед тим вони активно відпочивали: їздили велосипедами, фотографувалися. Тож чому наступного дня дитині раптом стало зле і вона померла - з'ясовують судмедексперти. З фактами смертей школярів розпочаті кримінальні провадження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.