Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жахливе подвійне вбивство в Одесі

19 вересня 2014, 23:42
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 вересня 23:42

П'ятирічну дівчинку та її няню жорстоко вбили в Одесі. Батьки, які прийшли з роботи ввечері, знайшли у квартирі два тіла: і дитинку, і її доглядальницю задушили.

Маленькій Тетянці було лише п'ять, її доглядальниці - тридцять п'ять. О пів на четверту вони збиралися до басейну. Правоохоронці вважають: нелюди схопили обидвох на порозі.

Володимир Шаблієнко, керівник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Одеській області:

- Посторонним предметом дверь никто не взламывал. То есть квартира была открыта обычным способом: ключом или же открыта изнутри, то есть впустили людей туда.

Тетянку задушили зашморгом від її ж рюкзачка. Няню зв'язали і згодом також убили. Знайшли тіла батьки дівчинки.

Олена Михайлівна, сусідка загиблої:

- Пришли с работы и застали такую вот картину. Уже мертвые были.

У квартирі - сліди обшуку. Проте, за попередньою інформацією на місцях лишилися цінні речі й золото. Сусіди кажуть: можливо, напад пов'язаний з бізнесом господарів. Адже останні кілька тижнів за будинком спостерігали підозрілі хлопці.

- А в понедельник уже обратилась к участковому. Потому что мне его личность совсем не понравилась. Потому что они на моих глазах поменялись. Если раньше я не видела, чтобы один подошел - другой ушел, то тут я просто увидела: один подошел, сел, а другой вста,л ушел. Ну, это же явно!

Міліція перевірити підозрілих так і не приїхала. А наступного дня сталася трагедія. Сусіди караються: не почули, не завадили нелюдам.

Ірина, сусідка загиблої:

- Работала дрель два дня, если не больше. На втором этаже музыка была громко включена, люди слушали музыку. Ничего такого не слышно было. Ни криков, ни просьб о помощи.

Щоправда, за годину до того сусідська дівчинка почула галас.

Юлія, сусідка загиблої:

- Я поднималась, ждала лифта и сильно дядя какой-то матюкался, в дверь стучал. Выходи, он кричал, что-то такое, все равно выйдешь.

Правоохоронці розглядають кілька версій жахливого злочину: від пограбування та бізнесового конфлікту до нападу маніяка. Розпочате кримінальне провадження за фактом вбивства двох людей. А поки що п'ятирічну Тетянку провели в останню путь.

Олена Михайлівна, сусідка загиблої:

- Это разве люди? Как можно убить ребенка, человека. А ребеночка 5 лет, ну как? Как можно убивать?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.