Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Смертельні аварії на Дніпропетровщині

14 жовтня 2014, 21:13
Дата ефіру/події: Вівторок, 14 жовтня 21:13

Четверо людей загинули, одна - в тяжкому стані в лікарні. Це наслідки кількох моторошних ДТП на Дніпропетровщині.

У Кривому Розі, потрапивши під колеса Жигулів, загинули два пішоходи. Трагічний випадок стався пізно ввечері на вулиці Тбіліській. За показами свідків, двоє приятелів були геть п'яними. Ледь тримаючись на ногах, чоловіки вирішили перетнути дорогу в невстановленому для цього місці. 20-річний кермувальник "копійки", хоч і зробив екстренне гальмування, та уникнути наїзду не зміг.

Валерій Касьяненко, інспектор УДАІ в Дніпропетровській області:

- С какой скоростью двигался водитель ВАЗа и мог ли он избежать наезда на пешеходов, станет известно после проведения трассологической экспертизы. По факту ДТП, в которой погибли два человека, открыто уголовное производство, ведётся следствие.

***
Двоє людей загинули й  в іншій аварії. Лихо сталося на сто двадцять четвертому кілометрі траси "Дніпродзержинськ - Магдалинівка". Під час руху шофер "Лади" не втримав керма, й машина перекинулася.

Олег Чепур, інспектор Магдалинівського ВДАІ:

- На прямолинейном участке дороги водитель не справился у управлением, съехал в левый по ходу кювет и перевернулся. В результате ДТП два пассажира автомобиля получили смертельные травмы, третий пассажир автомобиля госпитализирован  в Магдалиновскую центральную больницу.

Єдиний, хто вцілів й майже не зазнав травм - 26-річний кермувальник ВАЗу. Після скоєння аварії молодик зник з місця подій, але вже на ранок самостійно прийшов до міліції й повинився. За смерть двох пасажирів водієві загрожує до дванадцяти років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.