Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці шукають різуна - вбивцю

14 жовтня 2014, 23:15
Дата ефіру/події: Вівторок, 14 жовтня 23:15

Різанина - у столиці. В кав'ярні жінка боронила честь батька і ледь не вкоротила віку кривдникові. А на вулиці Вишгородській під час сварки на тролейбусній зупинці удару ножем дістав заробітчанин.

Мирний сімейний відпочинок з чаркуванням у кав'ярні на вулиці Заболотного закінчився несподівано. До столика підійшов невідомий чоловік і почав чіплятися до голови родини. Свідки кажуть: несподіваний гість вимагав заплатити гроші за нібито виконану роботу. Почалася суперечка, яку жорстоко перервала 30-річна дочка - вдарила задираку ножем.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ МВС у м. Києві:

- Вона вихопила ножа і нанесла 3 удари чоловіку, чим спричинила йому не тільки фізичний біль, він і знепритомнів на місці. Чоловік, який чіплявся до її батька, як стало відомо, 45- річний безробітний мешканець Полтавської області. Тут він перебував певний час, чим займався, зараз ми з'ясовуємо.

Лікарям вдалося врятувати постраждалого. Злочинниця ж дочекалася приїзду правоохоронців і нічого не заперечувала.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ МВС у м. Києві:

- Відомості про дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань по ст 121 - це умисне тяжке тілесне ушкодження. Значить, дана стаття передбачає позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

***
Після різанини на тролейбусній зупинці на вулиці Вишгородській постраждалого врятувати не вдалося. Від поранень він помер у лікарні. Випадкові свідки бачили, як до компанії підійшов дужий чоловік. Між ними почалася сварка, а згодом - бійка. На одинака накинулися всі, проте він не здавався.

Олександр Храпач, кореспондент:

- За однією з версій слідчих, підозрюваний вихопив ножа та декілька разів вдарив чоловіка задля самозахисту. Хоча від відповідальності різуна це не звільняє.

Злочинець на міліцію не чекав і втік.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Зараз в рамках кримінального провадження розшукується особа, яка вчинила цей злочин. За свідченнями очевидців було складено фоторобот, тобто відомо, як виглядав цей чоловік і власне у що він був одягнений.

Підозрюваний у різанині - чоловік віком 40-45 років, кремезної статури, зростом 180 сантиметрів. Всіх, хто упізнав злочинця, правоохоронці просять телефонувати на номер 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Як вам всім не соромно таку брехню в ефір випускать....Слава Богу, що є справжні свідки які бачили як було насправді!!!!Як тепер після такого можна вірити новинам....Цікаво скільки ж вам заплатили за таку "правду"!!!!!!!!
77777 15.10.2014, 23:49 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.