Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП

16 жовтня 2014, 22:29
Дата ефіру/події: Четвер, 16 жовтня 22:29

Остання поїздка у громадському транспорті. Мешканка Кривого Рогу вранці, як зазвичай, сіла в маршрутку, але місця призначення не дісталася. Дорогою транспорт зіткнувся з іншим мікроавтобусом.

Остання подорож. На Дніпропетровщині не розминулися дві маршрутки. Вранці у Кривому Розі дощило. На такі погодні умови водій мікроавтобуса, ймовірно, не зважив - якоїсь миті втратив кермо й вискочив на зустрічну. Зіткнення - і транспорт призвідника аварії перекидається. Одна пасажирка загинула, щонайменше 13-ро дістали різних травм.

Володимир Кисличенко, керівник ВДАІ м. Кривого Рогу:

- Слідство на місці дорожньо-транспортної пригоди встановлює обставини і причини, за якої і була скоєна саме ця дорожньо-транспортна пригода.

***
Нашестя мотоциклістів-перегонців у Запоріжжі. З десяток байкарів наввипередки ганяють центральним проспектом міста. Великої швидкості один з них не витримав. Поблизу Набережної магістралі не поділив дороги з легковиком. Наслідки жахливого зіткнення зафільмував свідок пригоди. На кадрах видно, як нерухомий чоловік лежить біля автівки. Люди навколо намагаються викликати швидку. 34-річний мотоцикліст живий, але дістав тяжких травм - черепно-мізкову травму, перелам таза та численні забиття.

- Выезжайте быстрей! Он головой ударился очень сильно.

- Мужчины, помогите… за плечи, за плечи.

***
П'яний водій ледь не позбавив життя свого пасажира. ДТП сталася на Сумщині, неподалік села Северинівки. Шістдесятитрирічний кермувальник не втримав Фіата Добло, і транспорт знесло в кювет. Небезпечне маневрування - і мінівен перекидається. Травмованого 32-річного пасажира забирає швидка. Водій залишився чекати на правоохоронців, і, вочевидь, не нудьгував. Інспекторів пенсіонер зустрів гучною музикою з салону. Веселий і захмелілий.

Олег Сологуб, співробітник УДАІ в Сумській області:

- При приїзді слідчо-оперативної групи, при спілкуванні з водієм, в нього були явні ознаки алкогольного сп'яніння, тобто це виражалось у його мові та поведінці, після чого водія було доставлено також до лікувального закладу для огляду на стан алкогольного сп'яніння.

- Ви считаєтє нормальним, що ви керуєте транспортним засобом...

- Нет.

- Так а зачем ви? Чи ви нарушили?

- Я не нарушав.

- Так а чи ви сіли за руль пьяним?

- Ето другой вопрос, ето статья.

***
На Рівненщині шукали водія-утікача. Вночі своїм легковиком 22-річний молодик збив на смерть пішохода і з місця аварії втік. Свідки описали модель авта, й за кілька годин винуватця затримали.

Світлана Марко, співробітниця УДАІ в Рівненській області:

- На даний час автомобіль доставлений на майданчик тимчасового утримування Дубровицького райвідділу міліції. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.