Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На сільскій дискотеці сталося вбивство

17 жовтня 2014, 23:12
Дата ефіру/події: П’ятниця, 17 жовтня 23:12

22-річний молодик на дискотеці зарізав колишнього однокласника. Таке сталося на Рівненщині. За інформацією міліції, трагедії передувала бійка між кількома місцевими мешканцями.

Того вечора біля місцевої кав'ярні в селі Малому Стидині зібралося чимало молоді. Серед відпочивальників були й Вадим і Василь. В одну мить між хлопцями виникла суперечка.

Ольга Жук, працівниця кафе:

- Вони заходили. Вони каву пили, вони пиво пили. Вони потанцюють зайдуть, вийдуть знову. Я вже від очевидців чула, що вони один другого чи толкнули десь на порозі.

Не на камеру мешканці села розповідають: після цього зіткнення Вадим чатував на Василя, вряди-годи заглядав до закладу. Коли приблизно о десятій вечора кав'ярню зачинили, молодь подалася до клубу, що розташований навпроти. Там у фойє Вадим і вбив Василя - три рази вдарив ножем у спину. Четвертого завдав у груди. Після цього різун утік.

Людмила Король, Малостидинський сільський голова:

- Хлопців було мало там. Їх 6-7 чоловік - так вони й тусувалися там. Як такої дискотеки там не було. Просто ці хлопці, вже як він лежав в фойє. Я до нього підійшла, була медичка. Каже: я не можу констатувать, чи вже смертельний випадок ( ще пульс чуть-чуть прослуховувався). Але швидка підїхала швидко з Костополя. І я вже вийшла надвір, зателефонувала слідчій групі, яка чергує, що давайте швиденько, бо хлопці можуть самосуд вчинити.

Утік різун до лісу. Поки тривали слідчі дії, він блукав хащами навколо села. Врешті здався міліціянтам. До цього молодика спонукали смс-повідомлення матері. На прохання правоохоронців жінка писала синові, що щире каяття пом'якшить його вину.

Степан Рубель, керівник Костопільського РВ міліції:

- По даному факту порушено кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 ККУ, санкція статі передбачає від семи до пятнадцяти років. Дана особа поміщена в ІТТ. На даний період часу проводять першочергові слідчі дії в межах кримінального провадження. Причиною виникнення цього конфлікту - це зараз ми бачимо в ході кримінального провадження - це були неприязні стосунки, які виникли раніше між цими громадянами.

Убитого ж Василя поховали невдовзі. В останню путь загиблого прийшли провести чи не всі односельці. Люди не стримують сліз. Кажуть: юнак був щирим і добрим, допомагав батькам утримувати багатодітну родину, багато працював. Про підозрюваного - іншої думки.   

Василина Ігнатишина, мешканка с. Малого Стидина:

- Хорошого я про нього нічого не знаю. Вибачте, що таке кажу про людей, але воно так і є. Така людина. Він просто дивився в одну точку і ні з ким не розмовляв. Я думаю, що це не є нормально. І всі вже знали, що з цього хлопця виросте.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.