Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Тернопільщині цілу ніч шукали в лісі п'ятирічну дитину

20 жовтня 2014, 23:34
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 жовтня 23:34

Понад 300 людей на пошуки однієї дитини. Так на Тернопільщині рятували 5-річну дівчинку. Разом із батьками вона збирала в лісі гриби. Коли дорослі вирішили вже їхати додому, донечки поруч не побачили. Цілу ніч міліціянти й селяни нишпорили хащами, але марно.

Теплий жовтневий день родина Лисих вирішила провести весело і дружньо. Запрягли воза і поїхали до лісу по гриби. Та тихе полювання спочатку розчарувало.

Іван Лисий, батько загубленої дівчинки:

- Там надибали грибів десь 3-4. Кажу, їдемо додому, бо нема грибів. Під'їхали сюди, ось по дорозі, кажу, може тут відра 2-3 здибаємо грибів.

Багатющий врожай, аромат лісу вмить завели дорослих у хащі. 5-річній Тетянці наказали сидіти біля воза. Коли ж із повними відрами батьки вже збиралися додому - малої не побачили. Годину шукали доньку самотужки. Врешті викликали міліцію.

Руслан Балик, заступник керівника УМВС України в Тернопільській області:

- Були підняті всі наряди, які несли службу на території району, а також служба з надзвичайних ситуацій. Місцева громада також не стояла осторонь, також зібралося більше 150 чоловік для того, щоб розпочати пошуки дитини.

Правоохоронці, селяни, службові собаки. Пошуковий загін на понад 300 людей. Гукали Тетянку всю ніч.

Марія Сушко, Могильницький сільський голова:

- Це багатодітна сім'я, в якій виховується четверо дітей і має народитися скоро п'ята дитина. Якщо говорити про цю дівчинку, то вона взагалі на свій вік п'ятирічний дуже розвинута, мислить по-дорослому, і вона така активна дівчинка. І ми вірили, що вона собі раду дасть, навіть в таких складних умовах вона собі раду дасть.

Брудну, перелякану дівчинку вранці біля свого будинку помітила пані Софія. Тетянка вибралася з лісу з супротивного боку і блукала полем.

Софія Тернопільська, мешканка с. Могильниці:

- Потім цю дитинку привела додому, дитинка була така перелякана, спочатку не хотіла говорити. Потім нагодувала її, переоділа її, почала з нею розмовляти.

Щасливий батько та весь пошуковий загін кинулися до знайди. 

- Де ти спала?

- На росі мокрій.

- На росі мокрій? Йой. А чого ти втікла, я кричав: Таню! Таню! Ти плакала?

- Ні.

- Не плакала? Ти - татова донечка. А ти знала, що мама, тато прийдуть за тобою? Чи не знала?

- Ні.

- Думала, що тато не прийде за тобою? Ні, не плач, ти файна дівчинка, татова донечка.

Трохи погравшись зі службовими собаками, Тетянка рушила з батьком додому. Чи підемо завтра до лісу? - жартома спитав чоловік. Авжеж - відповіла татові мандрівниця і міцно схопила його за руку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.