Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Курйози з усього світу

21 жовтня 2014, 12:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 21 жовтня 12:55

П'яна американка замість бару приїхала на вечірку до тюрми. Водійка сплутала розважальний заклад з розташованим поряд виправним. За те, що напилася при кермі та ще й намагалася взяти штурмом двері в'язниці, бешкетницю заарештували. Про ці та інші курйозні події з кримінальним присмаком.

***

Попрощатися з небіжчиком, не виходячи з автомобіля. Послугу так званої драйв-процесії пропонують в американському штаті Мічиґані. Труну з тілом крематорій виставляє у спеціальному віконечку, на кшталт тих, де звично замовляти харчі в закладах громадського харчування. Похоронне бюро створило опцію для людей, котрі надто болісно переживають втрату близьких. Так, мовляв, легше переживати біль. Утім, чимало активістів вимагає покарати засновників сервісу й називають його безглуздим і негуманним.

*** 

На два роки за ґрати через 3D-принтера. В Японії засудили чоловіка, котрий виготовляв зброю із застосуванням тривимірних технологій. Засудили винахідливого мешканця Йокогами, щойно він похизувався своїми здобутками в мережі. Феміда вирішила, що майструвати вдома смертельні знаряддя, хай навіть у такий неординарний спосіб - небезпечно.

***

Отара британських овець на пасовищі з'їла конопель на 6,5 тисяч доларів. Хто підкинув мішки з канабісом - невідомо. Фермери кажуть: помітили сторонні предмети біля десятків кудлатих запізно - коли більшість речових доказів уже була у шлунках ситих і вельми задоволених тварин.

***

І насамкінець дивакувате відео, яке має переконати всіх, хто засмучений прийдешнім настанням холодів. Що зима - то вельми весело - доводять завзяті шведки. Троє дівуль у бікіні влаштували аматорське родео. Сестри буцімто побилися об заклад, тому й мусили напівоголеними приборкувати норовливих биків. Тварини не пручалися, возили витівниць на лижах і санчатах. Автори відео, щоправда, не поточнюють, чи не спіткала застуда мандрівниць і не поклала їх на лікарняні ліжка.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.