Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП у столиці

22 жовтня 2014, 21:31
Дата ефіру/події: Середа, 22 жовтня 21:31

Водії-втікачі двічі відзначилися у столиці. Один Мерседесом врізався у тролейбуса, інший Фордом - у вантажівку-автовишку. Накоївши лиха, в обидвох випадках кермувальники чи то від шоку, чи то від неминучої відповідальності зникли.

Мерседес протаранив тролейбуса! Аварія сталася на проспекті Науки. Громадський транспорт почав пригальмовувати перед світлофором, аж раптом його кермувальник відчув поштовх.

Максим, водій тролейбуса:

- Я остановился очень плавно, и на тормоз не нажимал, он останавливался как бы своим ходом. Если б я на тормоз нажал - это было б наполовину больше повреждений.

Після зіткнення легковик вилетів на зустрічну. Дивом не дістався зупинки громадського транспорту. А там завжди чимало людей, бо поряд розташовані студентські гуртожитки. Не постраждали в аварії й пасажири у тролейбусі, їх там було до 20.

Максим, водій тролейбуса:

- Были в салоне пассажиры, я их высадил, потому что тут бежал бензин и могло быть возгорание, взрыв. Поэтому я высадил пассажиров и сказал, чтоб они убежали подальше от троллейбуса. Туда спрятались.

Від удару Мерседеса й дійсно понівечило. Експерти припускають - водій вочевидь перед тролейбусом навіть не гальмував і їхав на чималій швидкості. Та що насправді сталося, в кермувальника легковика дізнатися не вдалося - він з місця ДТП просто втік.

***
За схожим сценарієм сталася й інша аварія у столиці. Ввечері Форд мчав проспектом, якоїсь миті водій не втримав керма, машина вискочила на зустрічну й протаранила вантажівку-автовишку. Удар був такий, що в ГАЗа вирвало переднього моста. Легковик же відлетів на відбійника, і крутився ще з десяток метрів. Як наслідок - машина перетворилася на брухт. Від загибелі водія врятували подушки безпеки, мало того, він не дістав жодних травм! Тож вибрався з салону і втік. Свідки твердять - чоловік був п'яний. Його шукають правоохоронці.

***
Ледь не закінчилася трагедією ще одна автопригода в Києві - просто на заправці зайнялася вантажівка. Охоплену полум'ям кабіну побачили співробітники АЗС і свідки надзвичайної події, кинулися гасити вогонь.

Олексій, працівник АЗС:

- Подбежал с этой стороны, начал тушить все вокруг. Потом пламя распространилось в кабине. Стекло выбили вот тут.

Виявилося, в салоні був водій вантажівки. Він мирно спав. Чоловіка ушпиталено. Невдовзі приїхали й рятувальники, вони остаточно приборкали вогонь. Ймовірно, зайнялося через електрозамкнення між кабіною вантажівки і причепом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.