Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жінка на Львівщині вбила родича та два тижні переховувала тіло

22 жовтня 2014, 21:43
Дата ефіру/події: Середа, 22 жовтня 21:43

На Львівщині жінка вбила троюрідного брата табуреткою. Два тижні ховала тіло в літній кухні, поки його не знайшли міліціянти. Підозрювана стверджує - так оборонялася від сексуальних домагань товариша по чарці. Сусіди цим поясненням віри не ймуть.

Нині Ірина збирає сухе листя на подвір'ї та читає. Часу під домашнім арештом чимало. Жінка погодилася розповісти про злочин. Каже - троюрідний брат Михайло завітав у гості, бо запізнився на маршрутку. Коли добряче випили, почав чіплятися.

Ірина, підозрювана:

- Він почав до мене приставати. Я кажу: що ти, перестань. Це ж якось негарно, і взагалі. А до нього то не доходило. А потім почали ми з ним битися. Так трохи. Потім заспокоївся він, потім почав мене душити. Я табуреткою взяла і вжарила його, і він впав.

Сусідка про злочин дізналася раніше за міліціянтів. Вона зненацька завітала до Ірини й помітила щось дивне.

Леся Федина, сусідка підозрюваної:

- Я заглянула в вікно і бачу - на землі лежить труп. Ну я не бачила, що труп, тіко я зразу сообразила, що то є труп. Я бачу, що вона суне з хідника, з коридору, з кухні суне в коридор той труп.

Пані Леся не зателефонувати на 102. Тож тіло правоохоронці знайшли лише через два тижні, коли до міліції звернувся брат залицяльника й повідомив, що той зник.

Степан Жук, співробітник Радехівського РВ міліції:

- За результатами проведеної судово-медичної експертизи на тілі померлого виявлено тілесні ушкодження, а саме - закрита черепно-мозкова травма у вигляді перелому кісток черепа, що стало причиною смерті.

Ірина стверджує: після інциденту вона подалася з помешкання й була певна, що Михайло живий. Повернулася за кілька днів.

Ірина, підозрювана:

- А потім, коли прийшла додому, мені треба було, я думала, що його вже нема, я прихожу в літній кухні, а він є. Всьо, в мене такий страх став панічний, що я не знала, що робити, і я з того всього почала пити.

Сусіди кажуть, що жінка впродовж багатьох років систематично пиячила. Її навіть позбавили материнських прав - двох діток виховують родичі.

Ніна, сусідка підозрюваної:

- А вона раніше працювала, і десь на желізній дорозі провідником робила, і що вона ще робила. Десь шукала роботу, робила трохи, ну а тепер. Ну чи таке життя в неї склалося, чи що. Одного чоловіка мала, другого мала, тепер третього якогось має.

Що в Михайла були сексуальні наміри - сусіди віри не ймуть. Твердять - знали його як неконфліктну спокійну людину.

Леся Федина, сусідка підозрюваної:

- Я його прекрасно знаю, то спокійна людина, спокійний хлопець був, ну тепер то він вже був чоловік, бо він був одружений. Вона як п'яна, то вона агресивна.

Слідство ще не звершене, жінці інкримінують завдання умисного тілесного ушкодження, що спричинило смерть. Підозрюваній загрожує до десяти років в'язниці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.