Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Масова ДТП у центрі столиці

23 жовтня 2014, 21:16
Дата ефіру/події: Четвер, 23 жовтня 21:16

5 автівок і тролейбус. Кермувальники на дорозі втягли в ДТП і громадський транспорт. Масштабна пригода сталася у столиці вранці. Один водій не поступився іншому, як наслідок - машини розлетілися врізнобіч і зачепили попутні та припарковані, зокрема й "рогатого" з людьми.

Розкидані акумулятори, фари і безліч інших автодеталей, а також похилений світлофор - це наслідки масштабної ДТП у Києві. На перехресті не розминулися дві машини. Унаслідок їхнього зіткнення пошкоджені припарковані поряд легковики і тролейбус на зупинці.

Віталій Голубенко, співробітник ГУ ДАІ м. Києва:

- Фольксваген Таурег рухався по Лесі Українки, а Мерсдеес рухався по провулку Щорса, хто на зелений, хто на червоний - будемо з'ясовувати.

Від зіткнення Мерседеса розвернуло, а Фольксваґен за інерцією вдарив авто, що стояло попереду і зупинився вже серед припаркованих машин. Водій позашляховика переконує - їхав на зелене.

Анатолій, водій Фольксваґена:

- Я ехал снизу, зеленый свет переключается в желтый, я проезжаю, не помню, какая скорость, человек, который на Мерседесе поехал, он выехал, и я ему попал как раз в носовую, нос. Я зеленый, и когда я уже пересекал, был желтый, я уже проезжал его.

З добрячою ґулею на лобі, свій зелений колір пам'ятає і водій Мерседеса. Йому дісталося найбільше.

Віктор, водій Мерседеса:

- Загорелся зеленый свет для меня, шоб я мог, машины, которые в сторону по бульвару, они остановились, я начал трогаться и по крайнему ряду просто увидел, шо тень какая-то, да и все. Я поворачивал и в районе моторного отсека он меня ударил, очнулся - я уже на заднем сиденье.

Водій тролейбуса радіє, бо люди вижили. Каже - в салоні було до двох десятків пасажирів. Хто з кермувальників порушив правила - не знає.  

Юрій, водій тролейбуса:

- Стоял на остановке, услышал визг тормозов, удар в заднюю часть, вышел, смотрю - машины побиты, не одна машина, люди были не постраждали.

Зіткнення добре бачив В'ячеслав. Чоловік саме паркував свою ластівку. Впевнений - водіям, які їхали вулицею Щорса, був зелений сигнал світлофора.    

В'ячеслав, свідок ДТП:

- Хлопки, клуб дыма, бегущую женщину через светофор, обратил внимание, шо горел зеленый свет. Он ехал так, с такой скоростью, потому что так развалить машины. Ну здесь проблема с светофором, каждую неделю аварии, каждую неделю наблюдаем такие картины, ну такой картины еще не видели.

 Випадково чи ні, але на цьому перехресті й справді часто стаються автопригоди. Втім, у проблеми зі світлофорами ДАІвці не вірять. Їхній вердикт однозначний.  

- Хтось один їхав на червоний? Відповідь: Сто процентов!

Хто саме з водіїв вирішив проскочити на заборонений сигнал світлофора і втягнув у ДТП 5 автівок і тролейбуса - покаже слідство. У нагоді експертам стануть і записи відеокамер на будинках поряд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.