Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Хмельниччині затримали наркоторгівця-філософа

23 жовтня 2014, 21:53
Дата ефіру/події: Четвер, 23 жовтня 21:53

Особлива філософія. На Хмельниччині правоохоронці затримали наркоторгівця з нестандартними поглядами на життя. Проте це не врятувало його від кримінальної відповідальності. Адже міліціянти зафіксували кілька фактів збуту підозрюваним зілля, і в нього вдома вилучили чимало дурману та арсенал зброї.

Хотів розжитися на продажі дурману, натомість пакує речі до в'язниці. Правоохоронці на гарячому спіймали ділка, що збував канабіс. Останнього разу збув дві шклянки зілля, щоправда, неперевіреному покупцеві. На цьому й спіймався.

Віктор Залевський, співробітник Дунаєвецького РВ міліції:

- На гарячому, під час незаконного збуту наркотичних речовин, було затримано громадянина України, віком 43 роки. Жителя одного із сіл Дунаївецького району, який збув незаконно за 1200 гривень наркотичний засіб - канабіс.

Під час обшуку в будинку підозрюваного подиву правоохоронців не було меж. Наркотики висіли по всій оселі. А процес переробляння господар автоматизував до дрібниць. Частину дурманного врожаю досушував на горищі та в літній кухні. А більшість конопель хазяїн встиг обробити, подрібнити та розфасувати в пакетики по кілька грамів.

Василь Козигон, сусід підозрюваного:

- Це шо він вирощував - то ми не бачили. Бо тут сітки довкола, вєздє замки - тут всьо, з людей до нього ніхто не заходив:ні сусіди, ні чужі люди. Ніхто тут не заходив до нього, понімаєте? І тут у нього два собаки, закриті фіртки, і він ні з ким не сообщався.

Сам підозрюваний факту вирощування зілля не заперечував. Мало того, навіть зізнався, що пригощав ним усіх охочих. Проте вини у своїх діях не вбачає, бо дотримується особливої життєвої  філософії. Лікується чоловік методами східної медицини, і живе за законами інших держав. Тож від власної Батьківщини вважає себе абсолютно незалежним. Мовляв, нічого від неї не просить, тож і установи не повинні від нього нічого вимагати. На підтвердження самостійник навіть спалив паспорта громадянина України.

Підозрюваний:

- Я вначале почитал книжку, узнал, что такое конопля. Прежде чем что-то делать - я узнаю. Видите, я человек - живу по книгам, у меня своя философия. Я понял, что на самом деле идет обман. Тотальный обман человечества. Особенно онкологические заболевания в Штатах. Сумасшедшие же деньги выкидывают на химиотерапию. Нет. Я это говорю вам, чтоб вы поняли! Я этим злоупотребляю для того, чтобы прошла боль. Я понял, что меня спасает вот это. Курю - много в день.

Щоправда, така філософія навряд чи врятує чоловіка від відповідальності. А за українськими законами йому загрожує тюрма. Ба більше, судитимуть порушника за кількома статтями, адже окрім наркотиків в оселі виявили речовину, схожу на порох, револьвера, електрошокера й мачете. Де і як це все застосовував господар, має з'ясувати слідство.

Віктор Залевський, співробітник Дунаєвецького РВ міліції:

- Вилучені наркотичні речовини та зброю направлено на експертизу. Для подальшого вирішення питання про порушення додаткових кримінальних проваджень.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.