Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Фарба допомогла спіймати крадія на Сумщині

23 жовтня 2014, 22:03
Дата ефіру/події: Четвер, 23 жовтня 22:03

Фарба - проти злодіїв. На Сумщині затримали невловимого серійника-крадія. Впродовж кількох місяців йому вдавалося залишатися "невидимим" для правоохоронців. Проте зрештою міліціянти вигадали спосіб - як позначити сліди спритника.

Немов екскурсію крадіжками проводить по олійниці її працівник.

- Тут должна буть ступка, 5 тарелок, які вставляються, прес должен буть, його ж нема, його ж забрали, так, идем дальше, ну, електромотор - нема.

У переробному цеху по-варварському виламали та винесли все металеве: двигуни, редуктори, помпи. Понад півроку крадій орудував по всьому району: оббирав і кав'ярні, і фермерські господарства.

Роман Заїка, керівник охорони підприємства:

- Совместно с работниками милиции сидели в засаде, чтобы установить, кто совершает эти кражи, но не предоставлялось возможным.

Тоді міліціянти вдалися до хитрощів: у цеху, де ще залишалися речі, гідні уваги злодія, намастили спеціальною фарбою підвіконня та рами вікон, дверей. Речовина під дією води стає яскраво-червоною і її годі змити.

- Когда они, допустим, будут проникать, вытянут окно, и в обязательном порядке на подоконник они будут касаться своим телом.

І вже за кілька днів у тенета правоохоронців потрапив вилов.

Віталій Дейниченко, керівник Краснопільського РВ міліції:

- Гражданин, ранее судимый, он в начале этого года освободился из мест лишения свободы, но так и не нашел себя в этой жизни. Он долгое время не признавал тот факт, что это он. Но благодаря этой же краске мы ему показали, разъяснили, что извини, ты уже ж попался.

Тоді молодик зізнався і показав, що ховає викрадені вироби у власному льосі під шаром картоплі.

Затриманий:

- Хотел заработать, потому что работы нема, жить за что-то надо. Вот у меня и получилось так.

Нині міліціянти перевіряють причетність молодика до інших крадіжок. За ґратами йому доведеться сидіти від трьох до шести років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.