Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині стареньку вчительку вбили заради пляшки горілки

23 жовтня 2014, 22:38
Дата ефіру/події: Четвер, 23 жовтня 22:38

Двоє хлопців вбили 70-річну вчительку на Миколаївщині. Після страшного злочину винесли з обійстя дві домашні птиці. Парубки обрали за жертву колишнього педагога, що мешкала усамітнено, бо дуже кортіло випити.

Колишня вчителька хімії - сімдесятирічна Оксана Федорівна - мешкала ось на цій вулиці у селі Костичах. Більшу частину свого життя жінка пропрацювала в місцевій школі. Досвічений педагог і гадки не мала, що один з її випускників прийде до неї не по знання. Напередодні трагедії двоє приятелів - 17-ти та 23-х років - лагодили на оселі самотньої пенсіонерки дах. Увечері друзі влаштували хмільні посиденьки, та коли горілка закінчилася, вирішили знову навідатися до старенької. Вкрасти дві курки, щоб обміняти птицю на пляшку горілки.

Юрій Лустик, керівник Баштанського РВ міліції:

- Были, во-первых, в состоянии алкогольного опьянения. И просто данным людям хотелось продолжить то, что они начали ранее. Поэтому решили похитить курей, дальше их реализовать и купить спиртных напитков для дальнейшего продолжения дня либо вечера.

Та під час скоєння злочину один із парубків загубив мобільного телефона. Почав нишпорити подвір'ям, цієї миті загавкали собаки. З хати вийшла господиня. Аби вчителька не впізнала колишніх учнів, один з них ударив її по голові. Стукнувши жінку кілька разів дерев'яною палицею, зловмисники винесли з оселі дрібну побутову техніку і 250 гривень. Потім спокійно подалися геть. Затримали грабіжників за кілька день. Сусідка, котра і знайшла мертву пенсіонерку, одного хлопця знає дуже добре. Нещодавно сама вчила його у школі. Звірячий вчинок колишнього учня став для неї справжнім шоком.

Марія Йосипівна, сусідка загиблої:

- Я слышала, что они что-то там где-то крадут ходят, но чтоб убили. Я была в шоке, конечно. Соседку, 26 лет мы вместе прожили, увидеть убитой… Но все равно не ожидала я, что сосед, он в принципе тут недалеко живет, рядом, что могут убить, и при том так зверски.

Нині вбивці пенсіонерки у слідчому ізоляторі. За скоєне їм загрожує 15-річне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.