Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Рівному жінка, захищаючись, вбила чоловіка-п'яницю

24 жовтня 2014, 22:03
Дата ефіру/події: П’ятниця, 24 жовтня 22:03

52-річна жінка зарізала чоловіка в Рівному. Завдавши фатального удару, сама викликала швидку та правоохоронців. Трагедії передувала сварка. Нападниця стверджує, що ножем рятувала себе від смерті, бо Володимир намагався її задушити.

Конфлікт між Наталією та Володимиром розгорівся приблизно о сьомій вечора.

Надія Юрчук, помічниця керівника Рівненського МВ міліції:

- Жінка розповіла про те, що чоловік на протязі чотирьох останніх місяців постійно вживав спиртні напої, і в них цього вечора виникла конфліктна ситуація, під час якої він схопив жінку за шию і почав її душити. Поруч жінки лежав ніж, і вона схопила ножа і вдарила його ножем в грудну клітку. Після чого чоловік впав, і вона викликала правоохоронців та швидку медичну допомогу.

Медики намагалися врятувати постраждалого, але марно. Невдовзі на місці злочину почали працювати слідчі.

Надія Юрчук, помічниця керівника Рівненського МВ міліції:

- Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ - "Навмисне вбивство". Проводиться досудове розслідування.

Поспілкуватися з підозрюваною журналістам Свідка не вдалося. Вдома її не було, телефон не відповідав. Втім, сусіди подружжя розповідають: господар зловживав алкоголем.

Йосип, сусід:

- Раз бачив, тут-во лежав, здалека.

- П'яний лежав?

- Да.

Напередодні власної смерті Володимир теж був нетверезий.

Володимир, сусід:

- Сидів тамо, на другому підїзді. П'яний в дребезиху. Він пішов туди під кущ, впав. Із 14-етажки мужик привів у хату. А сьогодні мені говорять: така от ситуація.

Наталія та Володимир виховували двох дітей. Старший син мешкав з бабусею, позаяк несила була терпіти батькові побиття. У міліції кажуть: кримінальне провадження можуть перекваліфікувати на умисне вбивство, скоєне внаслідок перевищення меж самооборони. За це жінка може потрапити за ґрати на термін до двох років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.