Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд моторошних аварій

28 жовтня 2014, 21:59
Дата ефіру/події: Вівторок, 28 жовтня 21:59

У Чернівцях 52-річний чоловік потрапив під колеса, бо перебігав дорогу в забороненому місці. Водій ВАЗівки загинув у столиці: товариство поверталося додому й не було пристебнуте. А на Волині невдалий обгін закінчився страшним лобовим зіткненням.

Смертельна ДТП у Луцьку. Лансер під час обгону виїхав на зустрічну й лобом у лоба врізався у Фіата. Внаслідок зіткнення автівки загорілися. 39-річний кермувальник - винуватець аварії, та 48-річна пасажирка італійської машини загинули. Водія Фіата і двох пасажирів Міцубіші доправлено до лікарні.

Свідок:

- Там женщина лежала, там лежал мужчина. Я с дома слышал сильный удар. Прибежал сюда. Мы с ребятами хотели вытащить, сидение поломать, вытащить человека сюда. Остальные были живые. Соседка тут была с этим человеком, который тут лежал. Она тут тримала голову его, подняла, вин живой был. Она с ней разагаваривала. А мы тут хотели ломать с машины дверь, вытащить его сюда. МЧС приехали, вытащили, все уже сказали: извините, все уже - не живой.

***
Перевернута ВАЗівка й мертвий власник. Страшна аварія сталася в Києві на бульварі Лепсе. На повороті 22-річний водій не втримав керма. Автівку кинуло на бордюра, вже після цього почало перекидати. За кілька секунд таких кульбітів свідки побачили криваву картину.

Євген, свідок:

- Визг тормозов, уже лежала машина перевернутая, из нее вылазят люди, часть тела торчит из окна, начали вытаскивать, а изо рта начала кровь идти, и он еще минут 15 был живой.

Олексій, свідок:

- Мы его перевернули, он захлебывался кровью, судорожно хватал воздух, перевернули на бок, чтобы не захлебнулся кровью.

Та вижити після такого було - годі. Молодик помер до приїзду медиків. Його трьом друзям у цій ДТП пощастило вижити - вони дістали незначних травм.

***
Фатальна аварія сталася й у Чернівцях. Там 32-річний водій Субару збив перехожого, що перебігав дорогу в забороненому місці.

Ангеліна Каптар, свідок:

- Він їхав, хотів обігнати машину, і переходив якраз дядя, він його збив, він впав на капот: от, наприклад, машина, і розбив шматок скла. В нього цеї частини і цеї задньої не було.

Від травм нещасний помер миттєво. Правоохоронці нині з'ясовують, чи міг уникнути такого зіткнення власник автівки.

Іван Добровольський, співробітник управління ДАІ в Чернівецькій області:

- Поруч є пішохідні переходи. Тим паче по вулиці Винниченка багато є світлофорних об'єктів, але. На жаль, пішохід переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок наїзду пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.