Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині юнак загинув на заготівлі дров

28 жовтня 2014, 22:20
Дата ефіру/події: Вівторок, 28 жовтня 22:20

Смерть від ясеня. На Сумщині 21-річного хлопця розчавило дерево. Разом із родичем юнак заготовляв дрова для опалення взимку. Та спиляний стовбур упав просто на дроворуба. Парубок спробував відбігти, але кинувся не в той бік.

У селі Бондарях про газове опалення ніколи й не йшлося. Щоосені мешканці запасаються дровами та вугіллям. Попрямували до ясеневої ділянки аж за 7 км від домівки і двоє родичів. Озброїлися бензопилкою та сокирами. 

- Він пиляв сам зовсім пилкою, я був рядом, ми і рубали зразу, і пиляли.

Поки величезний стовбур завис між гілками сусідніх дерев, хлопці розпилювали його на невеликі колоди.

Петро Аксьонов, родич загиблого:

- А коли вже половинку послідню одпиляв, воно начало хилиться, і він, получається, побіг не в сторону, а побіг вдоль дерева, і дерево догнало його, а він трошки не добіг, а остановився подивиться, все чи не все, остановився, підняв голову, і він присів, і воно його придавило. 

Переляканий родич кинувся визволяти хлопця, розпиляв стовбура, поклав безтямне тіло до автівки та помчав назустріч швидкій.

Петро Аксьонов, родич загиблого:

- Він просто дивився на мене, і я думав, шо він живий, но я не провіряв ні пульс, ні до того було, я думав, шо надо бистрей довезти.

Наталка, сестра загиблого:

- Ми ж надіялися, шо його спасуть, я хотила його накрить, думаю, шоб йому не холодно було, тоді я, як капюшон йому зняла, у нього пробита через..., я зразу кажу, кажу: його не спасуть.

Вижити з такими травмами юнакові було годі - кажуть медики. 

Наталія Тютюнник, завідувачка Сахнянського фельдшерсько-акушерського пункту:

- Коли я підійшла до хлопця, то він лежав весь у крові, жодних ознак життя вже не подавав, медикам тільки залишалось констатувати смерть.

За спокійним і роботящим хлопцем у селі дуже сумують. Сергій планував незабаром створити власну сім'ю, а поки доглядав за батьками, радо допомагав сусідам. Нині обставини трагедії вивчають правоохоронці.

Іван Копайло, дільничний інспектор Конотопського МВ міліції:

- Дана подія являється нещасним випадком, але  для того, щоб провести всебічне розслідування, дана подія занесена до бази єдиного реєстру як навмисне вбивство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.