Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луцьку гарячим слідом затримали грабіжника

31 жовтня 2014, 21:38
Дата ефіру/події: П’ятниця, 31 жовтня 21:38

Грабіжника-невдаху затримали луцькі правоохоронці. За 15 хвилин він обібрав двох жінок і втік. Проте, припустився помилки.

Про зухвалого грабіжника міліції розповіли жінки, котрі мало не водночас зателефонували до райвідділку. Вони розповіли, як атакував розбійник, виявилося - з інтервалом 15 хвилин.

Наталія, постраждала: 

- В під'їзді, де я проживаю, зловмисник напав на мене, наніс мені тілесні ушкодження, вирвав сумочку і зник в невідомому напрямку.

Наталія, постраждала:

- В 7 годин я вийшла зі своєї квартири, відкривала двері в під'їзді, і на мене напав незнайома людина, хотів відірвати сумку, але я не далась, сумку я забрала. Я повернулася назад  в квартиру, і моя дочка викликала міліцію.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група, а на пошуки грабіжника орієнтували всі наряди міліції. Розбійника схопили швидко - завдяки випадку. Тричі засуджений 29-річний рецидивіст, покидаючи місце останнього злочину, загубив у під'їзді ключі від помешкання. А під час перевірки сусідніх подвір'їв правоохоронці затримали підозрілого чоловіка, який не міг потрапити до власної квартири.

Підозрюваний:

- Не знаю, нащо я взагалі це робив. Маю дружину вагітну, робота - все було. Спонтанно, не знаю, що на мене найшло.

Ігор Муковоз, керівник Луцького МВ міліції:

- В процесі документування отримано беззаперечні докази щодо причетності цієї особи до скоєння злочину за ознаками ст. 186 ч. 2 ККУ. На даний час вирішується питання щодо затримання цієї особи і поміщення її в ізолятор тимчасового тримання.

Щонайменше 4 наступні роки грабіжник, імовірно, сидітиме за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.