Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Загадкове самогубство в столиці

31 жовтня 2014, 21:47
Дата ефіру/події: П’ятниця, 31 жовтня 21:47

Убивство чи самогубство? В Києві з вікна багатоповерхівки випав 30-річний мешканець. За кілька хвилин до того він телефонував своїй матері. Сусіди кажуть: молодик був неконфліктний і ввічливий.

Відчинене вікно на дев'ятому поверсі й тіло на клумбі. Приблизно о восьмій ранку мешканці цього будинку на Оболоні побачили страшну картину.

Надія Дмитрівна, сусідка загиблого:

- Вот в первой квартире, в том подьезде, говорит, вышел покурить, и вдруг что-то летит, и бухнуло, и потом он увидел, что это этот парень.

30-річний молодик пролетів дев'ять поверхів й приземлився просто на залізного паркана. Від травм помер миттєво. В міліції розповідають: вранці мешканець залишився вдома сам. Мати пішла на роботу. За кілька хвилин до власної загибелі саме їй телефонував. Жінка каже - син запевнив її, що лягає спати й був у доброму настрої.

Тамара, свідок:

- Молодой парень, тридцать лет, по разговорам говорят, что с девушкой поссорился. Нормальный парень, мы его никогда не видели пьяным, никакой не наркоман.

Та близькі впевнені: молодик ні з ким не сварився - ні з дівчиною, ні з родичами. Й гадки не мають, чому таке скоїв.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ МВС у м. Києві:

- Нічого такого, що могло вказувати на те, що ця людина дійсно здатна на самогубство й дійсно знаходиться  в такому стані, до того моменту, як він це зробив, не було. Він ні з ким не говорив про самогубство, не залиших ніяких записок, зрозуміти, чому він так зробив, поки неможливо, але все вказує на те, що це саме самогубство.

Утім, за процедурою, правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" й намагаються з'ясувати причини смерті. Сусіди ж досі в шоковому стані від вранішньої трагедії.

- Хороший вежливый мальчик, я его несколько дней назад видела, он со мной первый поздоровался. Прекрасный парень, но что могло случится...

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.