Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У середмісті столиці мажор розбив Мазераті

17 листопада 2014, 20:22
Дата ефіру/події: Понеділок, 17 листопада 20:22

Розірвало навпіл від удару об електроопору Мазераті у Києві. До лікарні потрапили двоє - пасажир і водій дорогого транспорта, якому внаслідок зіткнення відірвало обидві гомілки.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Про нічні пригоди елітного Мазераті нині нагадують лише чималий гальмівний шлях і плями крові на паркані. Все інше комунальники поспішили прибрати з центральної вулиці Києва - Грушевського. Бо побачене б вражало.

Розірвана на дві частини машина, в купі уламків спочатку й не зрозуміти яка - ось що побачили співробітники ДАІ, коли приїхали на виклик.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Попередньо - не справився з керуванням, виїхав на бордюр, его відкинуло на електроопору, в результаті автівку розбило навпіл.

Передня частина залишилася біля стовпа, а задня за інерцією пролетіла ще кількадесят метрів. Експерти припускають - машина розламалася, бо на перешкоду летіла боком. Офіційної версії, чому водій не впорався з кермом, поки немає, тільки попередні.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Одна із причин, очевидно, на тому проміжку шляху впадає в око - це надмірне перевищення швикдості, а також, звичайно, що на такій автівці була літня, а до всього того була стерта, як ми кажемо простими словами - гума була лиса.

Це машина Мазераті Гіблі, коштує приблизно два мільйони гривень. Її місце реєстрації - Київ. За кермом був власник - 20-річний мешканець Кончі-Заспи. Елітність транспортного засобу і його господаря співробітники ДАІ відчули під час оформлення ДТП: до місця аварії приїхала група підтримки.

- Какая пресса, б...? Петя, вызывай!

- Наручники оденьте на него.

- Какие наручники? Вы сейчас о..., клоуны.

Тривожитися друзям і родичам й справді є чому. Унаслідок аварії водієві відірвало обидві гомілки. Окрім того, він дістав чимало інших травм. Із забиттям голови, грудей й живота в лікарні також пасажир елітної машини. Чи були хлопці п'яні - в міліції поки не кажуть. Утім, слідство за фактом ДТП розпочато.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.