Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП за вихідні

17 листопада 2014, 21:36
Дата ефіру/події: Понеділок, 17 листопада 21:36

Без жодного шансу на життя. У Рівненській області легковий Рено на швидкості влетів у припарковану вантажівку. У Дніпропетровську п'яний водій іномаркою врізався в дерево. Не розминулися двоє Жигулів в Умані на Черкащині.

Фатальне зіткнення на трасі. У Рівненській області неподалік міста Сарн легковий автомобіль на швидкості протаранив припаркованого на узбіччі Рено.

Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:

- За попередньою інформацією, 40-річний житель міста Кузнецовськ, керуючи автомобілем Рено Кліо, з невідомих поки причин допустив наїзд на автомобіль Рено Преміум з причіпом під керуванням громадянина Республіки Польща, який стояв на проїзній частині дороги прямо по ходу руху автомобіля.

Шокований шофер вантажного транспорта одразу кинувся на допомогу постраждалому колезі, та зарадити вже не зміг. Від отриманих травм 40-річний водій помер.

***
Розбита іномарка, а її 28-річний власник із травмами голови та переламом ноги в лікарні. Це наслідки п'яної їзди у Дніпропетровську. Там автомобіль Джилі на шаленій швидкості зіскочив з дороги, врізався в дерево й протаранив огорожу.

Сергій, свідок:

- Він летів - страшне, його ж начало крутить. П'яний, видно, що п'яний. Воно правда ще шок, а вообще п'яний.

Свідки твердять: лише дивом шалена машина не збила перехожої. Останньої миті жінка, що йшла до сміттєвого бака, встигла відскочити.

***
Не розминулися дві моделі Жигулів в Умані на Черкащині. Від удару водіїв затисло у транспортах. Одного визволили свідки аварії, іншого ж із понівеченого транпорта витягали вже рятувальники. Вони також змили паливо з дороги, щоб не сталася пожежа. Обидвох постраждалих із травмами різного ступеня тяжкості забрали до лікарні.

Олена Плаксій, старший інспектор ВДАІ м. Черкас:

- За попередніми даними водій автомобіля ВАЗ, виконуючи обгін, виїхав на смугу стрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок водії отримали тілесні ушкодження та були доствлені ло уманської лікарні.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.