Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Рівному син-студент зарізав неньку-педагога

17 листопада 2014, 23:01
Дата ефіру/події: Понеділок, 17 листопада 23:01

Жорстоке вбивство кандидата наук сколихнуло мешканців Рівного. Зарізав викладача університету її 24-річний син. Чому завжди привітний і тихий парубок, студент ВИШу, накинувся з ножем на рідну матір?

46-річна Лариса Стасюк - доцент Національного університету водного господарства та природокористування, кандидат філософських наук - мешкала в гуртожитку на вулиці Студентській. Закривавленою у ванній кімнаті її знайшов 16-річний син. 

Світлана, комендант гуртожитку:

- В шість годин вечора її знайшов син менший. Ми викликали швидку, швидка викликала криміналістів.

Вхідні двері були непошкоджені, і це одразу привернуло увагу правоохоронців. Крім того, вони помітили, що кімната, в якій мешкала педагог, з окремим замком. Тож оперативникам спало на думку, що в жінки була потреба зачинятися від дітей.

Руслан Мельник, керівник Рівненського МВ міліції:

- На жінці було виявлено колото-різані рани в області серця, в області живота і в області ноги. Через деякий час до кімнати сам син прийшов, не подав вигляду, що він щось знає. Підійшов і запитав: Що трапилось? З сином почали спілкуватись, почали встановлювати свідків. Було з'ясовано, що син плутається в своїх показах, не може підтвердити своє місце перебування у відповідні години.

Вже у відділку молодик зізнався у вбивстві. Розповів: мати останнім часом постійно докоряла йому, що ніде не працює. Хоча хлопець навчався на заочному в Житомирському виші - платила за науку ненька. Конфлікт у них був не перший. У травні педагог повідомила правоохоронців, що син погрожує їй вбивством. Але за кілька днів заяву забрала. Натомість мешканці гуртожитку кажуть - ніколи не бачили парубка агресивним.

Людмила, сусідка загиблої:

- Він такий був завжди привітний, і завжди так гарно розмовляв з усіма. Те, що він не працював, то це ж не є такий факт… Я його ніколи не бачила ні в стані алкогольного сп'яніння, ні в стані афекту.

До тями не можуть прийти й рідні та колеги викладача. Твердять - жінка була життєлюбною і доброзичливою. Завжди активна, генератор ідей та новатор у викладанні свого предмету студентам. Невдовзі мала захищати докторську дисертацію. 

Ольга Наконечна, завідувач кафедри філософії Національного університету водного господарства та природокористування:

- Вона практично написала цю дисертацію, вона пройшла передзахист, вона видала монографії, вона зараз працювала над авторефератом.

Проти 24-річного затриманого розпочали кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Бути присутнім на похороні матері він відмовився. Правоохоронці, серед інших, призначили й психіатричну експертизу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.