Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Нерівний двобій автівок на Дніпропетрівщині

18 листопада 2014, 21:13
Дата ефіру/події: Вівторок, 18 листопада 21:13

Легковий автомобіль проти вантажівки. Двоє чоловіків загинули, один у вкрай тяжкому стані в реанімації. Це наслідки дорожньої аварії на Дніпропетровщині. Чому не розминулися транспорти?

Лобове зіткнення іномарки з автоцистерною сталося у Криничанському районі - на вісімдесят другому кілометрі траси Дніпропетровськ-Миколаїв.

Євген Татара, інспектор ВДАІ Криничанського району:

- Фіат-Добло, рухаючись з напрямку міста Кривого Рогу, в напрямку міста Дніпропетровська, раптово виїхав на полосу зустрічної смуги, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем.

Шофер МАНа, який перевозив олію, твердить: складною ділянкою дороги повільно підіймався вгору, а легкового транспорта, що на шаленій швидкості вилетів на зустрічну, побачив останньої миті.

Дмитро, водій МАНа:

- Внезапно, да. Вообще не было - и тут появился. Не тормозил. Ни вправо, ни влево, ничего. Я вот сколько мог влево ушёл - всё!

У салоні іномарки були троє - директор сільгосппідприємства та його підлеглі. Від потужного удару двоє чоловіків загинули.

Євген Татара, інспектор ВДАІ Криничанського району:

- Водій автомобіля Фіат-Добло та пасажир загинули на місці пригоди, а також пасажир автомобіля Фіат-Добло отримав тілесні ушкодження та був доставлений каретою швидкої медичної допомоги до центральної районної лікарні.

Вже відомо: напередодні трагедії трійця вживала алкоголь. Під час огляду понівеченого автомобіля правоохоронці виявили й докази - напівпорожню пляшку горілки. За фактом смертельної ДТП триває досудове розслідування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.