Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Перший сніг викликав епідемію ДТП на Сумщині

19 листопада 2014, 20:59
Дата ефіру/події: Середа, 19 листопада 20:59

Нетверезий чоловік сів за кермо та вбив 23-річного хлопця. Автомобіль на шаленій швидкості виїхав на зустрічну й врізався у вантажівку, а також про шоферів, які дивом уникли зіткнення.

Внаслідок раптової зимової негоди таранили один одного автомобілі на Сумщині. В регіоні через похолодання одразу кілька машин потрапили в кювети. Вночі на Сумщині випав перший сніг, а напередодні стояла суха погода з плюсовою температурою. Єдиною прикрістю був холодний пронизливий вітер. Водій перекинутої вантажівки розповідає - їхав зі швидкістю не більше сімдесяти кілометрів за годину, раптом автомобіль почало крутити.

Водій вантажівки:

- Там везде було сухо, вообще, просто отак от резко, раз, и кусок дороги вот - этот лед, и начало отут розкручувать, тут машин 5 или 6 отак по обочинах, я давай на обочину прижиматься, шоб колесом, колесом обочини цепляться, обычно, когда гололед, а воно наоборот - мене розворачує, автобус проходе, два рази - раз, раз и туда.

Не втримався на дорозі і ось цей БМВ. Його занесло на узбіччя, де транспорт перекинувся. Машина внаслідок такого кульбіту перетворилася на брухт. Водій лише дивом не дістав тяжких ушкоджень. За кілька годин у Сумській області через раптове похолодання сталося 6 аварій, постраждали двоє людей.

Вікторія Писаренко, співробітниця УДАІ в Сумській області:

- В усіх випадках водії не врахували зміни погодних умов, не врахували особливості експлуатації автомобіля, можливо, не обрали безпечну швидкість руху і втратили керування власними транспортними засобами. Хоча, за нашою інформацією, ще зранку вся проїзна частина автодоріг була оброблена спеціальною протиожеледною сумішшю.

Більшість водіїв переконують, що свій транспорт вже підготували до зими.

Микола Анатолійович, водій:

- Машина подготовлена, опыт есть, стаж большой.

- А как готовите машину?

- Ну як? Резина, во-первых, потом ходова, это амортизаторы, потом тормоза, чтоб все работали равномерно, не так, шоб на одном колесе ездить-торомозить, так шо в мене... Я всегда готов к зиме.

Та водії скаржаться, що не бачать поки такої ж готовності до зимових опадів комунальників.

Сергій, мешканець м. Сум:

- Да нечищенная дорога.

- То есть уже б хотілось, чтобы дорожники все почистили?

- Ну, конечно, со вчера с вечера было известно, никто ничего не делает, как обычно у нас.

- Зима пришла неожиданно?

- Да!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.