Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП

20 листопада 2014, 22:25
Дата ефіру/події: Четвер, 20 листопада 22:25

Загибель велосипедиста й машина у стовпі - на Дніпропетровщині. Два розбиті транспорти на трасі в Київській області. Й гарячої крові водій - у столиці.

Шістдесятисемирічний велосипедист загинув під колесами автобуса на Дніпропетровщині. Аварія сталася затемна в місті Синельниковому. Водій пасажирського транспорта твердить: пенсіонер на двоколісному спочатку рухався узбіччям, але якоїсь миті різко вивернув кермо праворуч і спробував перескочити на інший бік дороги. Щофер автобуса побачив небезпечний маневр, натиснув на гальма, проте смертельного удару уникнути не вдалося.

Роман Таранов, інспектор УДАІ в Дніпропетровській області:

- З якою швидкістю рухався кермувальник автобусу і чи міг він уникнути наїзду, стане відомо після оприлюднення результатів трасологічної експертизи. За фактом загибелі велосипедиста триває досудове розслідування.

***
Безпечність за кермом призвела до аварії в Маріуполі. Водій БМВ на мить відволікся від дороги й мало не загинув. Його машина наскочила на залізобетонного стовпа, а потім її відкинуло на узбіччя. Від потужного удару передню частину автомобіля зім'яло. Пасажир майже не постраждав, а ось водія забрали до лікарні зі струсом мізків.

Георгій Білошицький, інспектор Маріупільського ВДАІ:

- Как поясняет коллега водителя по работе, гражданин разговаривал за рулем по телефону. Телефон то ли выпал у него, то ли с рук, он отвлекся на мгновение, совершил наезд на бордюрный камень, его понесло.

***
Через неуважність сталася велика ДТП на Київщині - там не розминутися два Рено. Водій однієї з машин несподівано вирішив розвернутися. А інший - просто не встиг зреагувати. Потужний удар припав на передні дверцята. Травмована пасажирка Рено Кліо. Із заблокованого автомобіля її витягали рятувальники.

***
ДТП спричинив п'яний водій Ситроєна у столиці. А почалося все із забороненого маневру - розвертання через подвійну суцільну лінію.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Неподалік несли службу працівники ДАІ, і коли побачили грубе порушення, подали сигнали водієві про зупинку, водій, навпаки, натиснув на газ.

Навздогін рушили кілька патрулів. Якоїсь миті водій не втримав керма, перетнув зустрічну і врізався у стовпа. Ситроєн перекинувся й розлетівся на шматки.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Коли приїхали наші працівники, стало зрозуміло, чому він так себе вів - він був явно з ознакками алкогольного сп'яніння, про це було підтвердження лікарів, про це складено акт.

Значних травм ані сам водій, ані пасажирка не дістали, поїхати до лікарні відмовились.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.