Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дорожні пригоди

21 листопада 2014, 22:47
Дата ефіру/події: П’ятниця, 21 листопада 22:47

Смертельна ДТП сталася на Дніпропетровщині. Там Опель на шаленій швидкості врізався у припаркованого на узбіччі ЗІЛа. Двоє людей постраждали в аварії в Сумах. Та масштабне зіткнення автомобілів у Києві.

Один чоловік загинув, інший з травмами в лікарні. Такі наслідки дорожньої пригоди на Дніпропетровщині. Аварія сталася вранці в місті Вільногірську. Свідки зіткнення твердять - тридцятитрирічний водій Опелем не їхав, а летів. Якоїсь миті не втримав керма, автомобіль зіскочив з дороги і врізався у припаркованого на узбіччі ЗІЛа.

Роман Таранов, інспектор УДАІ в Дніпропетровській області:

- Перевищення швидкості водієм Опеля сумні. Після зіткнення з вантажівкою пасажир іномарки загинув на місці пригоди, а призвідника аварії із травмами голови та кінцівок госпіталізували. Усі обставини ДТП з'ясовує слідство.

***
Двоє людей постраждали в ДТП в Сумах. Ввечері легковий Хюндай з прибалтійською реєстрацією на заокругленні дороги вискочив на зустрічну, де мчав Нісан. Внаслідок зіткнення позашляховик майже не пошкоджений, а ось Хюндай понівечений. Його водій вилетів із салону через вікно. Медична допомога знадобилася і пасажирці.

Вікторія Писаренко, співробітниця УДАІ в Сумській області:

- Встановлено, що це один з іноземних студентів сумського вишу, йому 21 рік. Він в досить тяжкому стані зараз у лікарні. Разом з ним постраждала і 19-річна пасажирка, мешканка Сум.

***
Так поспішали в кіно, що потрапили в ДТП. У центрі Києва масштабну аварію влаштував водій Фольксвагена. На повороті молодик не впорався з кермом, і автомобіль вилетів на узбіччя. Спочатку протаранив кіоска - вибив стіну і двері. Потім машину відкинуло на два припарковані транпорти. Ніхто з учасників зіткнення не постраждав. Пояснити, чому сталася дорожня пригода, водій відмовився. Двоє його юних супутниць сповістили, що їхали у кіно. Свідки переконані: ДТП сталася через ожеледицю та літню гуму, якої автовласник завчасно не змінив.

Олексій, свідок:

- Мы видели, вот машина ехала, подскользнулась и ударилась вот сюда.

- То есть гололед?

- Да, гололед.

- Из-за гололеда в центре города мужчина не справился с управлением?

- Вот именно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.