Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Кого Джеджула підозрює у нападі

21 листопада 2014, 23:27
Дата ефіру/події: П’ятниця, 21 листопада 23:27

Порізане обличчя, зламана рука, кілька колотих ран та численні забиття. В Києві жорстоко побили відомого ведучого та шоумена Андрія Джеджулу. Нині 34-річний медійник у лікарні.

Шістнадцять швів на обличчі та операція на зламаній руці. Такий нині відомий теле- й радіоведучий. На його тілі численні забиття, а в нозі кілька дірок від гострого предмета. Покалічили Андрія, коли повертався додому. Йшов з крамниці разом зі своєю коханою.

Андрій Джеджула, постраждалий:

- Я иду и вижу, что с левой стороны начинают набирать обороты и идти три молодых человека, они явно меня ждали, знали, в какой подъезд я пойду. Я начал быстро двигаться в сторону подъезда, и они практически начали бежать. Такой крепкий парень спрашивает меня: закурить не найдется? Я уже понял, что все, все уже!

Молодики звалили Андрія з ніг і почали щосили бити. По голові - молотком і ножем. 

- Сломали мне руку, и четыре раза меня проникающими, то ли заточкой, то ли арматурой в ногу.

Від загибелі медійника врятувала кохана. Вона почала голосно кричати. Це й злякало нападників. Тепер дівчина ледь говорить.

Інна, дівчина постраждалого:

- Когда я бросилась на них: отпустите! - они убежали и набросили на себя капюшоны. Там сумасшедшие люди, они не останавливались, они били, били, били.

На несамовитий галас дівчини збіглися перехожі й сусіди, та молодики швидко втекли.

Тетяна, сусідка постраждалого:

- На самом деле никого не оказалось, было не поздно, на часах 22:45, и в этот момент, на удивление, никого не оказалось, и соседка видела, как эти уже убегали!

Ведучий каже: ворогів не має, не пов'язує напад і з професійною діяльністю. Та певен: його хотіли вбити.

Андрій Джеджула, постраждалий:

- Ни с кем я не ссорился накануне, кроме своей бывшей жены Санты Димопулос. У нас с первого ноября снова начался виток конфликта по поводу воспитания ребенка, моего участия и моей возможности посещать его. Она решила, что я не смогу его забирать в пятницу, как ранее мы решили: ты не заберешь ребенка!Я ей сказал, что заберу. Нет, ты заберешь его силой, если заберешь, то у тебя будут проблемы и неприятности, это она устно высказывала, и даже в одном смс подобная фраза была.

Екс-дружину такі заяви шокували. Зізнається: конфлікт між ними триває останні п'ять років.

Санта Дімопулос, колишня дружина постраждалого:

- Честно говоря, я шокирована этим заявлением, я пока открытого заявления от него не слышала, что именно я заказала отца своего ребенка, но из прессы я узнала, что он дает такие комментарии. Он мне написал: я заберу ребенка. Я ему написала, что у тебя будут большие проблемы, я предупреждаю тебя, я не буду уже откладывать суд!

- А ви мали на увазі суд?

- Естественно, всегда и только, это отец моего ребенка и он его любит.

У міліції нічне побиття ведучого кваліфікували за двома статтями. Нині правоохоронці розшукують усіх свідків нападу.

Ірина Левченко, заступник керівника відділу ГУ МВС України м. Києва:

- За цим фактом розпочаті два кримінальних провадження, це стаття 296 ч4, "хуліганство з тяжкими наслідками", а також стаття 121 - "умисні тяжкі тілесні ушкодження".

Якщо кривдників Андрія Джеджули знайдуть, їм загрожуватиме до 8 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.